Mørk Fortid eBook

Mtggamechangers.dk Mørk Fortid Image

BESKRIVELSE

Bogen Mørk Fortid blev skrevet den 12-09-2018 af forfatteren Kis Baadsgaard. Du kan læse bogen Mørk Fortid i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Kis Baadsgaard.

Daniel er en travl mand. Ligefrem og tilpas flabet til at føre sig frem som succesfuld bygningskonstruktør. Livet kører i overhalingsbanen med brødrene McGee, men intet havde forberedt ham på, at det skulle være hans mor, som præsenterede ham for antikvitetskvinden. Hun pisser ham af, flår ham verbalt og sender hans temperament op, hvor blodet koger. Der er noget ved hende, som pirrer ham, men hvad? Hun er kold, arrogant og en rigtig isprinsesse.Hvordan smelter man en isprinsesse og har Daniel, hvad der skal til? Tillid får man ikke forærende, det skal man gøre sig fortjent til, og Daniel McGee kommer på hårdt arbejde.Ubetinget loyalitet kæder de vidt forskellige McGee-drenge sammen og fører læseren ud på en sjov, spændende og kærlighedsspækket vandring.’Mørk fortid’ er Kis Baadsgaards debutroman. Bogen er første bind i serien om Mama McGees drenge, der er planlagt til fire bind. At udtrykke sig ved at skrive har altid været en passion for forfatteren, men ordblindhed har været en ængstelig bremsklods på vejen mod at udleve drømmen. I 2015 trodsede hun ordblindheden og kastede sig for alvor over skrivningen. Efter hård træning og undervisning kan hun i dag kalde sig forfatter og står med stolthed med sin færdige roman i hånden. Følg Kis Baadsgaard på www.kisbaadsgaard.dk.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-09-2018
FORFATTER
Kis Baadsgaard
FILSTØRRELSE
6,73 MB

Mørk Fortid - Nelumbo Publishing

Mørk fortid indhentede Ottesen: - Jeg havde kvalme og ondt i maven. TV 2 NYHEDERNE. February 16 at 7:24 AM · For Jeanette Ottesen står de ubehagelige minder fra tiden i Farum Svømmeklub stadigt klart i hukommelsen. Related Videos. 0:53 'X Factor'-deltager delte kræfthistorie på live-tv.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kis Baadsgaard - Mørk fortid - Sanne Stribolt

Før og efter — Mørk fortid, lys fremtid „GUDS ord er levende og virkende og skarpere end noget tveægget sværd . . . og kan bedømme hjertets tanker og hensigter." (Hebræerne 4:12) Sådan beskrev apostelen Paulus den gennemtrængende kraft budskabet fra Gud har.
RELATEREDE BØGER
Nordiske gude- og heltesagn fortalt for børn
Walt Disney Klassikere - Lady og Vagabonden
Tankespind
Pieter Bruegel
Den skjulte sandhed
Mere at holde af
Lærebog i forvaltningsret
I fjendens lejr
Sofus Superscorer - juleafslutningen
Takt og Tone
Stigfinnaren