Sølvets rige eBook

Mtggamechangers.dk Sølvets rige Image

BESKRIVELSE

Sølvets rige er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Conn Iggulden. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Conn Iggulden bog online og også downloade det gratis!

Djengis Khan er død, men legenden om ham, og det han har skabt, lever videre. Hans hær er samlet i Kara Kum for at sværge troskab til hans søn og arving Ogedai. Men striden om tronen i Søvets rige er ikke afgjort. En borgerkrig er ved at bryde ud, og Ogedais bror Chagatai forsøger at tage magten ved et kup. Ogedai må tage en beslutning, der vil ændre historien gang for altid ...SØLVETS RIGE er fjerde bind i Conn Igguldens medrivende romanserie om den mongolske fyrste Djengis Khan og hans efterkommere. Et familiedynasti, som i 1200-tallet skabte det største imperium, verden endnu har set - fra Stillehavet i øst til Donau i vest.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-03-2012
FORFATTER
Conn Iggulden
FILSTØRRELSE
2,36 MB

Gyldendal presseservice - Sølvets rige

Find Sølvets rige - Djengis Khan 4 - Paperback online på Coop.dk til en god pris. Hurtig levering. Læs mere om produktet her.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Gyldendal presseservice - Sølvets rige

A Review of the Military Operations in North-America, from the Commencement of the French Hostilities on the Frontiers of Virginia in 1753, to the Surrender of Oswego, on the 14th of August, 1756. .pdf hent William Smith
RELATEREDE BØGER
Vi bliver ikke yngre - fat det!
Lake Garda - Lago di Garda - Gardasee
Fortællingen om øde
To tunger
Børnejægeren
Sur, sur, sur, lille bi omkring - og andre børnesange
Brød fra himlen - Zions håb bind 2
Dream Maker: Madrid
Dommens dag
Min livsgave
Tropica dissolvuntur