Langs grænser og grave eBook

Mtggamechangers.dk Langs grænser og grave Image

BESKRIVELSE

Langs grænser og grave er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter NavidKermani. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse NavidKermani bog online og også downloade det gratis!

Langs grænser og graveer en intellektuel og personlig rejseodyssé båret af en håbefuld fortælling om et bedre Europa – skrevet af Navid Kermani, som er en af Tysklands mest toneangivende intellektuelle.Det store Europa, der øst for Tyskland strækker sig fra Rusland til Orienten, er et historisk krigs- og katastroferamt Europa. Her er tyske Navid Kermani taget påen rejse langs de historiske skyttegrave og mentale ar i søgen efter en forståelse af Europas nye skillelinjer. Fra hjembyen Köln går Kermanis tur til Auschwitz, videre over Litauen, og til strålingsramte Tjernobyl. Han besøger det smukke, knækkede Tjetjenien, et Ukraine klemt mellem Europa og Rusland og afslutter rejsen i forældrenes fødeby Isfahan i et affortryllet og radikaliseret Iran.Gennem møder med unge og gamle, præster, politikere og forfattere, undersøger Navid Kermani de grænser og grave mellem etniciteter, religioner og ideologier, som i århundreder har defineret det østligste Europa og brutalt bestemt så mange menneskeskæbner.Anmeldelser♥♥♥♥ – Politiken'Langs grænser og grave er et tankevækkende bidrag til diskussionen om, hvad Europa er.' – Weekendavisen”Hans bog er en imponerende tour de force.” ★★★★ – Kristeligt Dagblad”En bog så svulmende og bevægende, at man bør bruge 54 dage – en for hvert kapitel – så man kan dykke ind i en ny verden hver dag” – NDR”Beretningerne er i særdeleshed et forsvar for Europa – og et nervøst skrift mod dets blodige historie” – Dagbladet Information”Kritisk rejselitteratur når det er allerbedst” – Wiener ZeitungNavid Kermani (f. 1967) er en toneangivende tysk forfatter, journalist, islamforsker og intellektuel. Han har bl.a. skrevet Wer ist Wir? Deutschland und seine Muslime (2009) og Ungläubiges Staunen. Über das Christentum (2015). Han har vundet adskillige priser for sine værker: bl.a. Kleist Prisen, Joseph Breitbach Prisen, Hannah Arendt Prisen og De Tyske Boghandleres Fredspris i 2015.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-11-2018
FORFATTER
NavidKermani
FILSTØRRELSE
8,66 MB

Langs Grænser Og Grave af Navid Kermani - Indbundet Bog ...

Langs grænser og grave: EN REJSE GENNEM DET ØSTLIGSTE EUROPA TIL ISFAHAN (E-bog, 2018) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 5 butikker SPAR på dit køb nu!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Langs Grænser Og Grave af Navid Kermani - Indbundet Bog ...

Langs grænser og grave. skrevet af obp. Navid Kermani: "Langs grænser og grave" 2018, Informations Forlag, 484 sider Hvis man vil øge sit udsyn og forståelse kan læseren vælge at følge den tyskfødte forfatter og journalist Navid Kermani (f. 1967) som sin gode guide på vej fra Vesteuropa langt ind gennem Østeuropa til Iran.
RELATEREDE BØGER
Venskabets pris
Zum weißen Lamm. Roman aus Südtirol
Den hemmelige tjeneste
Etelä-Suomi / Syd-Finland
Sila
Juna 1969
Dragon Souls #3: Slave Island
Leben Sie wohl und glücklich
50 Mal Rhetorik - Stressfrei reden in wichtigen Standardsituationen
El asesinato de Johann Sebastian Bach
Når ingen hører dig skrige
Den lille klovn - som keder sig
Eksempel og fantasi
Den politiske komedie
Skovturen