Underkastelse eBook

Mtggamechangers.dk Underkastelse Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Underkastelse-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Michel Houellebecq. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Underkastelse online nu så nemt!

Paris 2022. Litteraturprofessoren François lever et liv med færdigretter, købesex og halvhjertede forhold til yngre kvindelige studerende. Det eneste han for alvor går op i er den dekadente forfatter Huysman, som han har skrevet afhandling om. Men med det forestående præsidentvalg begynder hans liv lige så stille at kæntre. For at undgå at det højreekstremistiske parti Front National kommer til magten går de øvrige partier i koalition med Det Muslimske Broderskab, og den karismatiske Mohammed Ben Abbes indsættes som landets nye præsident. Han indfører sharia-light, og efterhånden begynder det franske samfund at ændre sig: Kvinderne trækker sig fra arbejdsmarkedet, arbejdsløsheden falder markant og de universitetsansatte konverterer til islam - og også François må tage sit liv op til revision.Pressen skriver:»Underkastelse viser den franske provokatør for fuld resigneret udblæsning. ... Tilværelsens ubodelige ensomhed og meningsløshed er et evigt vilkår, forstår man, og et vilkår, som hverken den ene eller den anden ideologi eller religion nogensinde kan ændre på.«***** – Berlingske Tidende»Underkastelse er fræsende, intelligent og kynisk. Den er provokerende, morsom og hensynsløs; kvindeundertrykkende, skarpsindig og helt igennem utæmmelig. Og den er fremragende som udgangspunkt for en debat. … Romanen er, som Houllebecq, et gnavende kødsår, en ætsende satire, et rasende angreb. Og den bør derfor læses – både for sine diskutable litterære kvaliteter og for sin indiskutable evne til at bore den skarpe pen præcist ned i det demokratiske Europas ømme punkt.«**** - Fyens Stiftstidende»Et tankevækkende sortsyn serveret af Frankrigs vigtigste forfatter.«***** - Ekstra Bladet

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-10-2015
FORFATTER
Michel Houellebecq
FILSTØRRELSE
4,53 MB

Underkastelse - Sexwriter.dk

Drømme om underkastelse i min egen seng alene , var en ting, der kunne jeg drømme og masturbere, nu stod jeg til ansigt med mine drømme, og var i en fremmed kvindes varetægt. Hvis jeg ikke prøvede det nu, hvad jeg så længe havde drømt om, ville mine drømme ikke længere have nogen formål.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Betty Nansen Teatret

Vi fandt 4 synonymer for underkastelse.Se nedenfor hvad underkastelse betyder og hvordan det bruges på dansk. Underkastelse betyder omtrent det samme som Aage.Se alle synonymer nedenfor.
RELATEREDE BØGER
Den hemmelige fodboldagent
Citrontræet
Mens kunsten er ung
Daytrader
Skruestikken
Den lutrede engel
Jorden under himlen
Små piger er selvreparerende
Against the Flow: The First Woman to Sail Solo the \
Vegansk mad der mætter
63 förstenade hjärtan
Dine psykiske evner
Tom Ripleys talent
Perlemorstårnet
Operaatio Charlie
Jeg vil dø over evne!
Jeg ser dig