Regelsamling i konkurrenceret eBook

Mtggamechangers.dk Regelsamling i konkurrenceret Image

BESKRIVELSE

Bogen Regelsamling i konkurrenceret blev skrevet den 19-08-2019 af forfatteren Caroline Heide-Jørgensen. Du kan læse bogen Regelsamling i konkurrenceret i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Caroline Heide-Jørgensen.

Regelsamling i konkurrenceret er delt op i to dele, der giver overblik over henholdsvis de danske og de EU-relaterede regler, love og bekendtgørelser. Denne fyldestgørende regelsamling i konkurrenceret vil gøre det muligt for de studerende at holde sig orienterede i det relevante regelmateriale og dermed opnå en større forståelse for området.Regelsamling i konkurrenceret er udgivet til brug for undervisningen i Konkurrence- og Markedsføringsret ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet. Studerende ved landets andre juridiske fakulteter kan med fordel anvende regelsamlingen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-08-2019
FORFATTER
Caroline Heide-Jørgensen
FILSTØRRELSE
5,31 MB

Kategori | Selskabsret, handelsret og konkurrencelov

Regelsamling i konkurrenceret: Danske og EU-retlige konkurrenceregler (Hæftet, Dansk) - Forfatter: Caroline Heide-Jørgensen - Forlag: Djøf Forlag - ISBN-13: 9788757446418
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Regelsamling i konkurrenceret af Caroline Heide-Jørgensen ...

Regelsamling i konkurrenceret er delt op i to dele, der giver overblik over henholdsvis de danske og de EU-relaterede regler, love og bekendtgørelser. Denne fyldestgørende regelsamling i konkurrenceret vil gøre det muligt for de studerende at holde sig orienterede i det relevante regelmateriale og dermed opnå en større forståelse for området.
RELATEREDE BØGER
Skamskudt
Serpentine
Cirkeline tæl til 10
Lys i daginstitutioner
De Hemmelige Youtubere
Professionelle sportsudøveres retsstilling i kontraktsforhold
Tokyo
Vindenes alter
Historien om Danmark under 2. verdenskrig
Køresvenden
Lykkelig hver den som har lyster
Chefen for millioner af "sorte penge"
Phantastes
Kropp, bevegelse og helse i barnehagen
Mordet i Orientekspressen