Ting eBook

Mtggamechangers.dk Ting Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Ting-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Inger Sjørslev. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Ting online nu så nemt!

Tøj, nips, gaver, robotter, monumenter, arvestykker og feticher er nogle af de mange ting, denne bog trækker frem til nærmere eftersyn under den fælles overskrift kulturens hardware. Bogen omfatter så forskellige ting som sko og andre klæder, der skaber folk, huse og deres indbo, kunst, monumenter og ting der hører til kulturarven, foruden feticher og andre magiske ting.Eksempler fra Danmark og andre velkendte dele af verden blander sig med historier fra fjerne kulturer, og etnografiens og antropologiens nyere forskning i materialitetens betydning blander sig med eksempler fra skønlitteratur og film. Fællesnævneren er de relationer, der danner sig mellem mennesker og ting, og bogen peger på det udfordrende spørgsmål, om det nu også er helt klart, hvad der hører til kategorien personer, og hvad der hører til kategorien ting.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-11-2013
FORFATTER
Inger Sjørslev
FILSTØRRELSE
2,87 MB

ting — sproget.dk

TING & TØJ. Fra udsmidningsPARAT til SMART & BRUGBART Gå på opdagelse i genbrugsverdenen. GENBRUG OG GENANVENDELSE - EN BÆREDYGTIG RESSOURCE. Alt på denne hjemmeside er genbrug og redesign. Giv gammelt og brugt nyt liv, kombiner forskellige effekter på nye måder, sammensæt nyt med gammelt og der fremkommer helt nye udtryk.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Interiør, gaver og fine ting til hjemmet | Ting.no

TĪNG Restaurant at Shangri-La Hotel, London serves Others cuisine prepared by our exceptional chefs make sure you are served only with high quality of food.
RELATEREDE BØGER
Rio de Janeiro & Minas Gerais Handbook
Palle hos lægen
Petra
Kurt Danners bedrifter: Moderne pirater
Basses fridag
Blod til Baphometh
Gynækologi og obstetrik
Professor Hieronimus
Klima, kold krig og iskerner
Asfalten brænder
Alle tapre bliver tilgivet
Camino del Norte: Jakobsweg: Küstenweg von Irun bis Santiago de Compostela
Den store nye Lightroom CC bog
Ketil Brandt (2) - Den norske lakaj
Tidlig sprogstart i skolen