Sverre i Canda eBook

Mtggamechangers.dk Sverre i Canda Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Sverre i Canda-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Estrid Ott. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Sverre i Canda online nu så nemt!

Da norske Sverre kommer hjem Svalbard, viser det sig, at hans mor er kommet alvorligt til skade med armen, og ikke længere kan arbejde. Men penge skal der jo til, så Sverre hopper på et skib mod New Foundland uden for Canadas østkyst i håb om at kunne forsøge sin mor og ikke mindst få en masse nye oplevelser undervejs.Estrid Ott (1900-1967) var en dansk forfatter og journalist, der blev særligt kendt for sin store produktion af børnebøger. Estrid Ott debuterede i 1923. Det blev en noget anderledes debut, da bogen blev til i samarbejde med moren Olga Ott. nEstrid Ott blev uddannet journalist ved Vestjyllands Folkeblad, og fik senere ansættelse ved Berlingske Tidendes udenrigsredaktion. I jobbet som korrespondent dækkede hun vinterkrigen mellem Finland og Sovjet i 1939-40. Inspirationen fra Finland og andre nordlige egne er til at mærke i Estrid Otts forfatterskab, hvor flere af bøgerne finder sted i Lapland, på Svalbard eller i Grønland, hvor hun også boede for en periode. nEstrid Ott nåede at skrive mange bøger, førend hun fik sit egentlig gennembrud med bogserien om Chico, der er et portugisisk gadebarn. Første bind i serien 'Chicos lange vandring' vandt Kulturministeriets børnebogspris i 1958. nEstrid Ott har udgivet en række bøger under pseudonymet Magnus Moen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-03-2019
FORFATTER
Estrid Ott
FILSTØRRELSE
1,32 MB

Sverre i Canda | Arnold Busck

Vis profilene til personer som heter Sverre Canada Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Sverre Canada og andre du kanskje kjenner. Facebook...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Sverre Gran - Flyhistorisk Museum Sola

5,245 Followers, 713 Following, 495 Posts - See Instagram photos and videos from Sverre Goldenheim (@sverregoldenheim)
RELATEREDE BØGER
Pepys' dagbog - Bind 1
Cirklen
I dyst for livet
El misterio de Hayas Cobrizas
Tibet
Ascending and Desending the Acropolis
Uden vidner
Egypt
Jeg kender en sangerinde
Utdanning mellom styring og danning : et nordisk panorama
Falske Stemmer
Fanget i flammerne
Drømmekrigerne #3: Den forsvundne daggert
Sortemesse
En søns far
Sælsomme fortællinger
Livsfarlig viden
RUNDKØRSEL – en ny begyndelse
Sønderjysk kaffebord
MOMS & AFGIFTSMEMO 2018-2