Hvad enhver kvinde bør vide om mænd eBook

Mtggamechangers.dk Hvad enhver kvinde bør vide om mænd Image

BESKRIVELSE

Hvad enhver kvinde bør vide om mænd er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Thomas Wivel. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Thomas Wivel bog online og også downloade det gratis!

Kvinder tror, de ved alt om mænd, og de lader ikke en chance for at fortælle mændene disse sandheder gå fra sig. Men måske tager de fejl? Måske er der alligevel hemmeligheder, som det ikke er lykkedes kvinderne at aflure. To eksperter - standup-komikerne Povl Erik Carstensen fra John & Aage og Thomas Wivel fra bl.a. tv-serien Wivels TV-vafler - har skrevet denne letlæste og morsomme guide til mændenes verden.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
05-12-2011
FORFATTER
Thomas Wivel
FILSTØRRELSE
3,80 MB

18 komplimenter enhver kvinde gerne vil høre

Men selvom mænd kan lære meget om bryster ved at kigge på dem (også i aktion), så er der alligevel en række ring, man bør vide om bryster, som ikke er til Kvinderne er blevet bedt om at dele facts om bryster, som de mener mænd bør vide. Her er et udpluk. 1. Det er ikke altid rart, når de bliver rørt ved.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hvad enhver kvinde bør vide om utroskab - nidottu, Tanska, 1990

De mange SKAL og MÅ kan forlade dig følelsen forsigtig med alt, hvad du lægger i din krop-herunder at få vaccineret. Ingen vaccine-eller enhver medicinsk produkt-er 100 procent sikker. Selvom du ikke bør vaccineres mod disse sygdomme under graviditeten, kan du stadig blive inficerede og oplever...
RELATEREDE BØGER
Rubinen från Komonjeck
Edderkoppens spind
Det målrettede liv
Våldtog och mördade - men går ändå fri...?
Der Vulkan. Roman unter Emigranten
Pilen peger på dig
Kærligheden vinder
Babette's Feast and Other Stories
Eventyret om Ford
Noget om Grace
Den romantiske slyngel
Jeg vil og jeg kan. Bodil Müller - portræt af en pioner