Den nye Pinocchio eBook

Mtggamechangers.dk Den nye Pinocchio Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Den nye Pinocchio-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Christine Nöstlinger. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Den nye Pinocchio online nu så nemt!

Det klassiske eventyr om den ulydige trædukke Pinnochio er gennem mere end 100 år blevet fortolket utallige gange, af forfattere verden over. I denne udgave har den prisvindende østrigske forfatter Christine Nöstlinger kastet sig over Pinnochios mange narrestreger. En tidløs og underholdende fortælling, hvor Pinnochio gennem dramatiske oplevelser udvikler sig til en rigtig dreng.Christine Nöstlinger (1936-2018) var en østrigsk forfatter, der skrev mere end 150 børnebøger og opnåede stor international anerkendelse. Med sin evne til at skildre svære emner som ensomhed, handicap og racisme vandt hun flere prestigefyldte priser, blandt andet Astrid Lindgrens Mindepris og H.C. Andersen-medaljen, også kaldet 'børnelitteraturens Nobelpris'. Mere end 40 af Christine Nöstlingers bøger er oversat til dansk.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-08-2019
FORFATTER
Christine Nöstlinger
FILSTØRRELSE
6,55 MB

Pinocchio - Disney Online

Den nye Pinocchio. Lån på biblioteket. Bog Den nye Pinocchio Af Christine Nöstlinger ( 1989) Lån på biblioteket. Log ind for at anmelde Facebook Tweet Gendigtning af det over 100 år gamle italienske eventyr. Gavtyven Pinocchio starter sit liv som ulydig trædukke, men ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den nye Pinocchio af Christine Nöstlinger (e-bog, epub)

Den Oscar-vindende filmskaber Guillermo del Toro får sin animationsfilm-debut på streamingtjenesten Netflix med en ny udgave af den klassiske historie om Pinocchio. Det har været et livslange passionsprojekt for Guillermo del Toro, at filmatisere Pinocchio, som har foruden at instruere også vil skrive manuskriptet og producere.
RELATEREDE BØGER
Oplev Frankrig (Lonely Planet)
Kom frit frem - Sengetid (pop op-overraskelse under hver flap)
Tolderens sidste dage
Sota ja rauha 2
Taynikma (15-16): Artans kamp & Skyggekongen
Sirenesang
Ville og de sære
Kærligheden holder aldrig op
Løsningsfokuserede samtaler
Mellem to sprog
Måla djuren på gården
Anden omgang