Min egen lille rødstrømpe eBook

Mtggamechangers.dk Min egen lille rødstrømpe Image

BESKRIVELSE

Min egen lille rødstrømpe er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Willy Breinholst. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Willy Breinholst bog online og også downloade det gratis!

Kvinder kan være temmelig besværlige! Men kan man leve uden dem? Sjældent, mener Willy Breinholst, der i 'Min egen lille rødstrømpe' fortæller små, morsomme historier fra det ægteskabelige hverdagsliv.Den danske forfatter Willy Breinholst (1918-2009) har skrevet en lang række humoristiske bøger og står desuden bag to af filmmanuskripterne til 'Mig og min lillebror' fra sidst i 1960‘erne. Willy Breinholsts bøger er udgivet i 100 lande, oversat til utallige sprog og solgt i over 70 millioner eksemplarer.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-12-2017
FORFATTER
Willy Breinholst
FILSTØRRELSE
5,57 MB

Maria Marcus - Wikipedia, den frie encyklopædi

Rødstrømpe i hjertet. Så længe jeg kan huske har jeg været rødstrømpe i hjertet, og fundet det besynderligt, mærkværdigt og meget uretfærdigt, at der skulle være forskel på mænd og kvinder i forhold til f. eks uddannelse, lønniveau, og at bestemme over sin egen krop, en plads på arbejdsmarkedet, medbestemmelse og meget andet.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den sidste feriegave: MIN RØDSTRØMPE ABC - Julia Lahme

"Rødstrømpe" blev lynhurtigt en betegnelse, der i flæng blev brugt om rebelske kvinder uanset alder, politisk ståsted og organisatorisk tilhørsforhold. Reelt var den typiske rødstrømpe en politisk venstreorienteret eller radikal veluddannet kvinde, og dermed adskilte rødstrømpebevægelsens agitatorer sig fra tidligere tiders, der især kom fra arbejderklassen eller den lavere ...
RELATEREDE BØGER
Angus McFinneys fatale forstyrrelser
Pias första långritt
Ja, jeg har mens - og hva' så'?
Den usynlige Ivan Isaenko
Folk med angst
Arbejd dybt
Mord på advokat i Kotka
Natsien rikokset
Barn i dønningerne af kolonitiden
Søsyg i München
Sociale medier i ansættelsesretten
Idothea oder Die ehrenwerte Täuschung
I min morfars kælder sejler et sørøverskib
Rejse i Pyrenæerne
Mikkel og Max
Ruumis meressä
Mors porcelænskonkylie
Horizon 4: Truslen fra dybet