Sfinksens datter eBook

Mtggamechangers.dk Sfinksens datter Image

BESKRIVELSE

Sfinksens datter er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Asger Albjerg. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Asger Albjerg bog online og også downloade det gratis!

Amina er en banebrydende genforsker på kanten til at knække koden til evigt liv. Men snart må hun indse, at hendes succesfulde forskning kan få fatale konsekvenser, hvis resultatet lander i de forkerte hænder. Amina trækkes ind i en kæde af intriger med magt og begær i brændpunktet. Vi følger hende gennem Københavns gader til universitetet i Helsingfors over det mystiske Egypten til Dubrovnik og de kroatiske bjerge, hvor hun må kæmpe for sin forskning – og sit liv.Sfinksens datter er en spændingsroman om at erobre heredømmet over naturen og om at finde sin plads i naturens egen cyklus af fødsel, liv og død.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-11-2017
FORFATTER
Asger Albjerg
FILSTØRRELSE
6,78 MB

Sfinksens Datter af Asger Albjerg - Køb en billig bog med ...

Køb 'Sfinksens Datter' nu. AMINA er en banebrydende genforsker på kanten til at knække koden til evigt liv. Men snart må hun indse, at hendes
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Sfinksens Datter | BogMarkedet

Køb Sfinksens Datter af Asger Albjerg som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. AMINA er en banebrydende genforsker på kanten til at knække koden til evigt liv. Men snart må hu..
RELATEREDE BØGER
En måned uden alkohol
Barbro och klassen
Guldborg
Huset Thorbjørnson
Dagens lys
Stjernedalerne og andre eventyr
Danmark på briksen
Magnificent
Anton er bange for spøgelser!
Vancouver Island
Betala eller dö