Søster Lagkage eBook

Mtggamechangers.dk Søster Lagkage Image

BESKRIVELSE

Søster Lagkage er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jannie Brinch Holdt. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Jannie Brinch Holdt bog online og også downloade det gratis!

FORESTIL DIG LIGE, hvordan det vil være at være næsten 100 år … Og at man ikke kan huske, hvorfor man ikke kan høre, og høre kan man i hvert fald ikke! Sådan er livet lige nu for søde, rare, gamle Tusnelda. Høreapparatet er blevet væk – helt væk! Heldigvis er Søster Lagkage (der ellers helst laver lagkager) sammen med Maja Minimus på sagen! De to veninder traver byen tynd i jagten på høreapparatet, så deres kære ven kan komme til at høre igen. Men det sner, og det er snart jul …Uddrag af bogen”Grannåle…” tænkte Søster Lagkage. ”Hvad kan det betyde?”Hun gik ind til Tusnelda i stuen. ”Skoven!” udbrød Søster Lagkage for sig selv. ”Ja, selvfølgelig! Hun har da været i skoven og tabt sit høreapparat der! Hun elsker skoven – det var derfor, jeg lavede en lagkage, der ligner en skov med julepynt!”Tusnelda sad i sofaen og læste i et blad.”Tusnelda, har du lige været i skoven?” sagde Søster Lagkage højt.”Om jeg har torskerogn?” udbrød Tusnelda spørgende. ”Det kan jeg ikke lige huske. Så skal du kigge i det store skab ude i køkkenet, søde barn.”Søster Lagkage sukkede og kiggede efter Maja Minimus.Om forfatterenJANNIE BRINCH HOLDT (f. 1978) arbejder til daglig på kontor, men i fritiden skal der være tid til familien og til fantasi og kreativitet – gerne i kombination. Datteren er da også en stor inspirationskilde for hende, når der skal skrives historier.Jannie udgav sin debutbog, børnebogen Rejsen til Bazukaan, i 2013, under kunstnernavnet J.B. Ibenholdt.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-05-2016
FORFATTER
Jannie Brinch Holdt
FILSTØRRELSE
4,20 MB

Søster Lagkage af Jannie Brinch Holdt - Plusbog.dk

Søster Lagkage sukkede og kiggede efter Maja Minimus. Om forfatteren JANNIE BRINCH HOLDT (f. 1978) arbejder til daglig på kontor, men i fritiden skal der være tid til familien og til fantasi og kreativitet - gerne i kombination. Datteren er da også en stor inspirationskilde for hende, ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kulturnat i Viborg - et lille lys i mørket | viborg ...

Vild med lagkage? På familiejournal.dk har vi samlet en masse lækre opskrifter på lagkage. Prøv for eksempel lagkage med bær, lagkage med nougat eller lagkage med banan og chokolade.
RELATEREDE BØGER
Blodbrødre
Paholainen ja enkeli
KUML
Nordstjernen
Colombia
Koldt Blod 18 - Satans fest
Hvorfor skriver jeg?
Das weiße Reh
Der Unfall
mit liv - min gave
Station 14
Auckland & Bay of Islands Road Trip
Himlen ved mine fødder
Ayses jul
Star Girl 3: Jagten på Star Girl
Elsker baking
Peter Pedals svømmetur
Far Islands
Cæsar
Introduktion til den kulturhistoriske virksomhedsteori