Alt om vinyl eBook

Mtggamechangers.dk Alt om vinyl Image

BESKRIVELSE

Alt om vinyl er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Søren Genefke. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Søren Genefke bog online og også downloade det gratis!

ALT OM VINYL er bogen til pladeelskere og alle, der er nysgerrige på at lære mere om vinylpladens verden. Bogen er en 280 sider lang kærlighedserklæring til det analoge format og alle de sære, spøjse og fantastiske anekdoter, der knytter sig til det. Den er spækket med hundredevis af flotte farvefotos og krydret med interviews med en lang række danske pladeentusiaster.Bogen tager dig med helt ind i studiet og ­presseriet, hvor ­pladen bliver født, og fortæller om de mange ­pladeselskab­er og deres mest legendariske udgivelser. Bliv klogere på vinylpladens historie, få ny viden om produktionen i Danmark og find ud af at afkode de mange skjulte budskaber, der gemmer sig i pladernes udløb.ALT OM VINYL lærer dig alt, der er værd at vide, om originaludgaver, covertyper, genoptryk og genudgivelser og hjælper dig med at gøre gode køb på vinylmarkedet og ikke mindst til at passe godt på din egen vinylsamling.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
11-04-2018
FORFATTER
Søren Genefke
FILSTØRRELSE
6,66 MB

Bog - Alt Om Vinyl | Phono.dk

Så nu har aarhusianske Søren Genefke skrevet "Alt om vinyl", der sigter mod både entusiasterne og de blot nysgerrige. Samtidig giver den glæden ved at samle på pladerne videre.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Bog - Alt Om Vinyl | Phono.dk

Alt om Vinyl. 496 likes. ALT OM VINYL er siden til pladeelskere og alle der er nysgerrige på at lære mere om vinylpladens verden.
RELATEREDE BØGER
Junker & Co.
En helt almindelig mand. Historien om Benny Andersen
Pokerhaj eller ægtemand
Den utvalda
Lucus
Dommedag Als
Milton Friedman - en pragmatisk revolutionær
Den perfekte mand, en selvbiografi
Secret of Dreams
Stalheimsbranden
100 myter om hjernen
Vaulundurs Saga