Ridderne af den runde trappe eBook

Mtggamechangers.dk Ridderne af den runde trappe Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Ridderne af den runde trappe-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Einar Már Guðmundsson. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Ridderne af den runde trappe online nu så nemt!

Einar Már Guðmundssons prisvindende romandebut fra 1982, der cementerede hans position som en af de nye tonangivende forfattere i nordisk litteratur. Romanen er en skildring fra efterkrigstidens Island af en flok drenge og deres dæmoniske lege, der får skæbnesvangre konsekvenser.At blive dreng og mand, at komme til sprog og at komme til verden er bærende temaer i den tætte, levende og konstant overraskende fortælling. Hverdag og drama, alvor og humor flettes ubesværet sammen i skildringen af drenge under opvækst i et nyt kvarter.Fortælleren Johan er lille, men uden alder. Han bor i Reykjavik, men hans tidsbevidsthed krydser suverænt alle grænser. Tilpasset er han ikke ligefrem. I stadige brud og skift, der blander indre og ydre rum, beretter Johan om sig selv, sine omgivelser og sine kammerater – med en stigende, ekspressiv dynamik, der skræller lag efter lag af den virkelighed, de er kastet ud i.'Ridderne af den runde trappe' er første bind i Reykjavik-trilogien, der også indeholder 'Vingeslag i tagrenden' og 'Regndråbernes epilog'. Romanen vandt førstepræmien i en stor islandsk romankonkurrence i 1982 og blev forfatterens gennembrud. Den udkom første gang på dansk i 1984.OM FORFATTERENEinar Már Guðmundsson (f. 1954) er en af Islands største nulevende forfattere. Han debuterede i 1981 og havde sit folkelige gennembrud med romanen 'Universets engle' (1993), der også vandt Nordisk Råds Litteraturpris.ANMELDERNE SKREV'En roman, der lover godt for ny nordisk litteratur.'- Johan de Mylius, Berlingske Tidende'Ridderne af den runde trappe er grotesk realisme, så det batter.'- John Chr. Jørgensen, Politiken

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-09-2014
FORFATTER
Einar Már Guðmundsson
FILSTØRRELSE
2,20 MB

Einar Már Gudmundsson - Ridderne af den runde trappe ...

Einar Már Guðmundssons prisvindende romandebut fra 1982, der cementerede hans position som en af de nye tonangivende forfattere i nordisk litteratur. Romanen er en skildring fra efterkrigstidens Island af en flok drenge og deres dæmoniske lege, ... Ridderne af den runde trappe.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ridderne af den runde trappe | 9788711537039 | Lindhardt ...

Find Ridderne af den runde trappe - Indbundet online på Coop.dk til en god pris. Hurtig levering. Læs mere om produktet her.
RELATEREDE BØGER
Den gamle konge i sit eksil
Den ottende himmel
Champagne
At træde på en slange
Fruen kommer i dag
Intrigernes hus
De der søger
Den inderste fare
Etta og Otto og Russel og James
Pamišusi dėl Oveno Grėjaus - seksuali erotika
Vier Begegnungen
Faroe Island Knits: Over 50 Traditional Motifs and 25 Projects from the North Atlantic
Smertefælden
Den Sorte Paraply
Brinnande kust del 1
Czech Republic