Vores forfædres fortælling eBook

Mtggamechangers.dk Vores forfædres fortælling Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Vores forfædres fortælling-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Richard Dawkins. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Vores forfædres fortælling online nu så nemt!

Kom med på en pilgrimsvandring på livets vej. Den starter i nutiden, hvor vi mennesker begiver os tilbage mod fortiden og vores forfædre. Undervejs møder vi vores slægtninge, som alle har en historie at fortælle: først chimpanser, så de andre aber, senere gnavere, krybdyr, fisk og mange andre, helt tilbage til encellede mikroorganismer og livets oprindelse. Gennem fortællingerne hører vi om de processer, der tilsammen former livets udvikling.Richard Dawkins' indsigtsfulde og opfindsomme tilgang til emnet gør det muligt at vise forbindelserne mellem os og alle andre levende væsener på en ny og spændende måde. Han benytter også lejligheden til at fortælle mere om nogle af de fængslende aspekter af evolutionær historie og teori: kønnet formering, artsdannelse, evolutionær konvergens, udryddelse, genetik, pladetektonik, geografisk udbredelse og meget mere. Vores forfædres fortælling kommer vidt omkring i den fascinerende historie om livet på Jorden og viser os, hvor bemærkelsesværdige vi er, hvor forbløffende en historie vi har, og hvor tæt vi er forbundet med alt levende.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-08-2019
FORFATTER
Richard Dawkins
FILSTØRRELSE
2,52 MB

Vores forfædres fortælling: En pilgrimsrejse til livets ...

Vores forfædres fortælling kommer vidt omkring i den fascinerende historie om livet på Jorden og viser os, hvor bemærkelsesværdige vi er, hvor forbløffende en historie vi har, og hvor tæt vi er forbundet med alt levende. Fakta om bogen. Type: Bog ISBN: 9788702247725 ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Vores forfædres fortælling af Richard Dawkins, Yan Wong ...

Kom med på en pilgrimsvandring på livets vej. Den starter i nutiden, hvor vi mennesker begiver os tilbage mod for
RELATEREDE BØGER
Traumeheling
Der Schneesturm
Didaktisk refleksion
Forårsbølger
Når naturen kalder
Tab og sorg
Slottet
Filosof Digter Maler
Kniven på struben
Hjemstavn
Kan lagens arm bli alltför lång?
Helt elektrisk jorden rundt