Den anden eBook

Mtggamechangers.dk Den anden Image

BESKRIVELSE

Bogen Den anden blev skrevet den 13-01-2016 af forfatteren Harriet Lane. Du kan læse bogen Den anden i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Harriet Lane.

Emma og Nina mødes tilfældigt i London, da Emma, som har hænderne fulde med sit lille barn, taber sin pung på gaden. Hun får en opringning fra Nina, som har fundet hendes pung og tilbyder at komme med den. Det er imidlertid ikke første gang, de to møder hinanden. For mange år siden krydsedes deres veje – men kun en af dem husker det.I det efterfølgende år udvikler venskabet sig mellem de to kvinder, som står hvert deres sted i livet: Emma er småbørnsmor på fuld tid, Nina har en næsten voksen datter og har derfor tid til at hengive sig til sin kunst.Men for den ene af kvinderne er der en skjult og gruopvækkende bagtanke med de bånd, der knyttes. Og med Harriet Lanes sans for fænomenal suspense fastholdes læserens fascination og nysgerrighed til sidste, grusomme akt…Med Den anden skriver Harriet Lane sig direkte ind i domestic noir-bølgen, som har flyttet det farlige og skræmmende ind i stuen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-01-2016
FORFATTER
Harriet Lane
FILSTØRRELSE
4,58 MB

Den Anden Verden | DR

Med Den anden skriver Harriet Lane sig direkte ind i domestic noir-bølgen, som har flyttet det farlige og skræmmende ind i stuen. Anmeldelser og omtale "Allerede i begyndelsen af Den anden breder uhyggen sig, og denne thriller om kvinder, misundelse og ondskab har helt fat om dramaet, men også om læserens frygt.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Anden bringer ud - Anden.dk

DR Radiodrama inviterer hele familien med til 'Landet på den anden side'. En fantasirig podcast-serie for hele familie. Medvirkende: Robert Hansen, Coco Hjardemaal, Kasper Leisner, Christine Albeck Børge, Peter Christoffersen, Signe Skov, Kasper Leisner, Henrik Ipsen, Jacob Morild, Karen-Lise Mynster og Benny Flyvholm. 'Landet på den anden side' er skrevet af Kenneth Bøgh Andersen.
RELATEREDE BØGER
Nicolas Calas and the challenge of surrealism
Det farliga slottet ; Den svarta dvärgen
Kids Road Atlas USA
Hvor lang er en meter?
Mandarin Chinese Phrasebook
Nuannaraarput
The Black Cauldron
Punapää
Kan jeg stole på dig
Snyd & bedrag
Den tredje søster PB
Stormkøkkenet
Framtidsstaden : om Sverige imorgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då?
Die Weltreise der Ameise
At elske livet
Belgravia Fortiden vender tilbage
Samlede poetiske skrifter
Sigurds følelser: Jeg er glad
Motivation og ledelse
OLD EUROPE FIRST CIVILIZATION 7000 - 3000 BC