Psykologisk Set 77 eBook

Mtggamechangers.dk Psykologisk Set 77 Image

BESKRIVELSE

Psykologisk Set 77 er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Pernille S. Strøbæk. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Pernille S. Strøbæk bog online og også downloade det gratis!

Psykologisk Set 77 indeholder artiklerne ”Det senmoderne ungdomsliv”, ”Utilpassede etniske minoritetsdrenge – udviklingspsykologisk perspektiver”, ”Den firbenede pingvin: Et indblik i visuelle genkendelsesforstyrrelser”, ”Ordsprog og psykologi”.Psykologisk Set er et populærvidenskabeligt tidsskrift, der udkommer fire gange om året og udgives af Bogforlaget Frydenlund. Formålet med Psykologisk Set er at give psykologiske synsvinkler på spørgsmål, man i dagligdagen stiller sig selv samt at fortælle om de emner og problemer, som psykologer beskæftiger sig med. Psykologisk Set henvender sig til alle med interesse for psykologi. Artiklerne er skrevet i et let tilgængeligt sprog, der ikke kræver specielle forhåndskundskaber af læserne.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-05-2013
FORFATTER
Pernille S. Strøbæk
FILSTØRRELSE
9,26 MB

Franz From | Gyldendal - Den Store Danske

A 25-Year Perspective on Logic Programming (Lecture Notes in Computer Science / Programming and Software Engineering, nr. 6125) hent PDF Robert Kowalski
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Det psykologiske drama om betalingsringen

Gads Psykologileksikon er det eneste af den kvalitet på det danske marked, og det har haft en solid position i de faglige miljøer siden første udgave udkom i 2004.
RELATEREDE BØGER
Den fortryllede by
Romeo og Julie
Nordisk Kriminalreportage 2002
Mus og Elefant går på toilettet
Legacy
Et nødvendigt offer
Den Lille Heks i grotten
Pingvinen og andre dyrefortællinger
Malles racerbil
Puk 2 × 2 = 17
Mæt & slank med LCHF
Storytelling - branding i praksis, 2. udgave
Kaapo ja Pietu #2: Kaapo ja Pietu rakentavat lentokoneen
Hjemve
På jagt efter Hylla
Kortbuksebanden
Kvinder