Hvad er sex? eBook

Mtggamechangers.dk Hvad er sex? Image

BESKRIVELSE

Bogen Hvad er sex? blev skrevet den 01-02-2018 af forfatteren Rasmus Bregnhøi. Du kan læse bogen Hvad er sex? i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Rasmus Bregnhøi.

HVAD ER SEX? En bog om kys, knald og kærlighed til børn og deres voksnebeskriver i tekst og tegninger – og med humor – hvordan man bliver til, og hvad sex også er, uden at det er for forsigtigt eller for vulgært. Bogen handler om, hvad der sker fysisk i kroppen, ikke bare for manden, men også for kvinden, og hvad der sker følelsesmæssigt. Den beskriver perioden fra barn til voksen og kroppen i den overgangsfase. Vi ser forskellige ud, men vores kroppe er lavet til at kunne lave børn sammen. Der er tegninger af en mands og en kvindes underliv samt beskrivelser af, hvad de forskellige dele i kroppen hedder, og hvad deres funktion er. Der er et afsnit om prævention, som åbner for spørgsmålet om lyst, og hvorfor har man sex uden at lave børn. Når man taler om lyst, er det vigtigt også at tale om at kunne sige fra. Til sidst i bogen er der ordforklaringer. Ordene man bruger er nemlig ret afgørende for, om man kan kommunikere godt om sex. Bogen henvender til børn i 8-12 årsalderen og de voksne, der er omkring dem.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-02-2018
FORFATTER
Rasmus Bregnhøi
FILSTØRRELSE
10,29 MB

Få hemmeligheden bag god sex - fit living - ALT.dk

Der er tegninger af en mands og en kvindes underliv samt beskrivelser af, hvad de forskellige dele i kroppen hedder, og hvad deres funktion er. Der er et afsnit om prævention, som åbner for spørgsmålet om lyst, og hvorfor har man sex uden at lave børn. Når man taler om lyst, er det vigtigt også at tale om at kunne sige fra.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Sabine Lemire » Hvad er sex?

HVAD ER SEX? En bog om kys, knald og kærlighed til børn og deres voksne beskriver i tekst og tegninger - og med humor - hvordan man bliver til, og hvad sex også er, uden at det er for forsigtigt eller for vulgært. Bogen handler om, hvad der sker fysisk i kroppen, ikke bare for manden, men også for kvinden, og hvad der sker følelsesmæssigt. Den beskriver perioden fra barn til voksen ...
RELATEREDE BØGER
Tiggerkvinden fra Locarno
Dødevaskeren
Michelin France blad 518: Centre / Central France
Den store Strid
Dinotopia
Øen og havet
Utmarker
Den store krig
Ved profetens skæg
Læs med Sebastian Klein - Skorpionen
Vancouver: Including Victoria, Vancouver Island & Whistler
Forræderens dagbog. En dansk nazist 1941-45
Samlede skrifter. Bind 6
De sadet ikke kuske
Broen til vesten
Eventyrbogen - den 16. december: Soria Moria slot
The Water-Babies