Ressourcefokuseret vejledning eBook

Mtggamechangers.dk Ressourcefokuseret vejledning Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Ressourcefokuseret vejledning-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Marianne Tolstrup. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Ressourcefokuseret vejledning online nu så nemt!

Vil du gerne hjælpe de personer, du vejleder til at kunne se flere muligheder, blive mere målrettede, få mere tro på egen kunnen og større håb for fremtiden? Ja, selvfølgelig vil du det, for det er vel i grunden det, al vejledning drejer sig om. Men det er ikke altid så let.I denne bog gives en række konkrete ideer til at arbejde ressourceorienteret, både i individuelle, gruppevise og kollektive vejledningssammenhænge teoretisk funderet i positiv psykologi.Du får bl.a. bud på hvordan man kan arbejde med den vejledtes motivation ved at inddrage bl.a. self-efficacy (troen på egen kunnen) og begrebet flow og forslag til måder, man kan arbejde med den vejledtes styrker på.Bogens målgruppe er en bred gruppe af vejledere: AKT-vejledere, UU-vejledere, vejledere i jobcenter regi – og mange flere. Bogen kan bruges i undervisningssammenhænge, fx på diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning samt i vejledningsmoduler i pædagogisk diplomuddannelser. Samtidig kan lærere have glæde af bogen, både i relation til arbejdet med enkelte elever og med hele klassers trivsel.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-09-2014
FORFATTER
Marianne Tolstrup
FILSTØRRELSE
2,17 MB

Ressourcefokuseret vejledning af Marianne Tolstrup ...

Få Ressourcefokuseret vejledning af Marianne Tolstrup som bog på dansk - 9788777069925 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ressourcefokuseret vejledning af Marianne Tolstrup (e-bog ...

Ressourcefokuseret vejledning - E-bog . Billigst pris fundet i kategorien E-bøger hos Bog & Mystik.
RELATEREDE BØGER
Ødemarkens gidsler
Slagplanen
Forfremmede søskende
Frit løb
Ravneflugt
Drivhuset
Le isole dell’amore - Racconto erotico
Helbredelsens psykologi
Min onkels violin
Siivetön lintu
Gensyn med Østen
Bronzealderen