Vildveje eBook

Mtggamechangers.dk Vildveje Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Vildveje-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Marianne Lapp. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Vildveje online nu så nemt!

Syv erotiske noveller om intens tiltrækning, utrolige stævnemøder og søde, romantiske forviklinger.Vildveje tager læseren med på lystrejser med små og store overraskelser, hvad enten de udspiller sig i det peruvianske højland, provinsen eller Paris.Mød den hjemmegående, der savner rusketurene på vaskemaskinen og drømmer (bare en lillebitte smule) om fancy, københavnske fetischfester.Mød Mai fra træningscenteret, der modtager en lind strøm af sms'er fra en fremmed fyr, da hendes velmenende chef skubber hende ind i en ny type dating.Eller hvilke hemmeligheder skjuler den nye tangodanser med styr på trinnene og den rutinerede føring af damerne?

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-10-2018
FORFATTER
Marianne Lapp
FILSTØRRELSE
7,16 MB

Anmeldelse: Blodets Bånd #1: Vildveje - Sus' bogblog

Få Vildveje af Marianne Lapp som e-bog på dansk - 9788793011359 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kærlighedens vildveje | Weekendavisen

Nettet er fuld af potentielle vildveje, som i yderste konsekvens kan drage et ungt menneske mod ekstremistiske holdninger og handlinger. Hvordan gribes det forebyggende og oplysende arbejde bedst mulig an, så børn og unge oplever at være i stand til at gennemskue og styre uden om disse vildveje.
RELATEREDE BØGER
Sex, løgn & de 10 bud
Pagtens vogtere
Road To Riverdale
Den svære Tilgivelse
Almen medicin
Georgica
The Dark Tower
Sikkerhed, territorium, befolkning
Forvaltningsret
Menneskeret - en demokratisk udfordring