Kølvandet glitrer: Digte eBook

Mtggamechangers.dk Kølvandet glitrer: Digte Image

BESKRIVELSE

Kølvandet glitrer: Digte er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Erik Bertelsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Erik Bertelsen bog online og også downloade det gratis!

'MorgenfrydIdet jeg fra Kahytten skød Døren op paa Klemog saa, at hver en Nattesky var fløjet,keg Sommersolen atter bag fjerne Skove frem,men havde dog endnu lidt Søvn i Øjet.Et Slør af hvide Taager drev sagtelig omkringog søgte Hvil paa Vandets blanke Flade,og Smaafisk jog i Vejret med kvikke Flyvespring,som om de holdt en Fristund og var glade.'Digtene i 'Kølvandet glitrer' emmer af Erik Bertelsens store kærlighed til naturen og Vesterhavet.Erik Bertelsen (1898-1969) debuterede som forfatter i 1921, mens han ernærede sig som fabriksarbejder efter at have opgivet en læreruddannelse. Fiskermiljøet og den vestjyske hjemstavn danner baggrund for næsten alle hans romaner. Erik Bertelsens folkelivsskildringer hørte i mange år til den mest efterspurgte litteratur på bibliotekerne.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-04-2017
FORFATTER
Erik Bertelsen
FILSTØRRELSE
8,15 MB

Kølvandet glitrer: Digte af Erik Bertelsen som e-bog

Grundet den aktuelle Coronaepidemi, har vi besluttet at holde den fysiske butik midlertidigt lukket. Webbutikken fortsætter som altid og bestilte bøger afsendes så vidt muligt inden for et døgn.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Søgeresultater - bogtorvet.net

Side 30-31 (1951, digte) illustrationer af Oscar Knudsen (1898-1971) Bertelsen, Erik: [indgår i antologien: Ved Julelampens Skær [s014]] Pæreskipperen og hans Kone .
RELATEREDE BØGER
Gone fishing
De ensomme ulve
Uden is
Form fremtiden
Bella-Ballade skal i bad
Lille mand, stor mand
Turen går til Mexico
Cycle Tour Around the Limfjord
Sort natskygge
Babettes gæstebud
Det religiøse instinkt
Den unge Törless
La gitanilla
Iskrystaller
Den værste hemmelighed
Hvad er et æg?