Den søde grød eBook

Mtggamechangers.dk Den søde grød Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Den søde grød-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Gorm Rasmussen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Den søde grød online nu så nemt!

Novellesamlingen 'Den søde grød' indeholder 18 korte fortællinger fra den danske provins. Her blandes hverdag og myter og bliver til en slags magisk landskab, hvor livet er både råt, skævt, usselt og rigt på én og samme tid. Det er et Danmark, der måske kan virke fremmedartet, men som ikke desto mindre er det Danmark, vi alle har vores rødder i.Gorm Rasmussen er dansk forfatter og journalist. Han blev født 4. november 1945 i Aalborg, tog studentereksamen fra Aalborghus Statsgymnasium i 1965, læste derefter dansk ved Københavns Universitet, og i 1970 blev han uddannet journalist. Rasmussen debuterede i Hvedekorn i 1969, men det var i 1972, han udgav sin første bog – digtsamlingen 'Marodøren'. Rasmussen har primært fungeret som freelancejournalist, men har også undervist på diverse højskoler og folkeuniversiteter og medvirket i kortfilm- og dokumentarfilmprojekter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-12-2018
FORFATTER
Gorm Rasmussen
FILSTØRRELSE
2,31 MB

Den søde grød (E-bog, 2019) • Se pris (4 butikker) hos ...

Genåbnet: Det da ved den søde grød…. Skrevet af Thomas Frederiksen 09/01/2020, 10:47 Hvis der er noget, som er gammel dansk madkultur, så er det grød i mange forskellige afskygninger.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Rabarbergrød - opskrift på den bedste dessert med ...

Sproghjørnet uge 28 2914 nr 1: Ved den søde grød. Vælg kanal. P1 P2 P3 P4 P5 P6 BEAT P8 JAZZ
RELATEREDE BØGER
Jin Ping Mei, bind 10
Tæppehandlerens død
Mads kører ambulance
Skabt til at trives
Child of Nature
Spis dig fra overgangsalderen
Sort arv
MARKUSEVANGELIET
Sühnekreuz
Dreams & details
Marias bog
Løgstrup & Sløk
Ørkenrose
De første
Gregor 2 - Gregor i dødens labyrint
OdysseusRejse - Lydbogsdrama
Erotic Valentine's Day - 6 erotiske historier
Anna Märklins familiekrønike