De 5 på nye eventyr eBook

Mtggamechangers.dk De 5 på nye eventyr Image

BESKRIVELSE

Bogen De 5 på nye eventyr blev skrevet den 28-05-2013 af forfatteren Enid Blyton. Du kan læse bogen De 5 på nye eventyr i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Enid Blyton.

De 5 består af Julian, Dick, Anne, Georg og hunden Tim. Sammen kommer børnene ud for mange eventyr og gådefulde mysterier. Det er simpelthen ligegyldigt, hvor de befinder sig, så oplever de noget spændende! Hvad oplever de i historierne i denne bog – og kan de løse mysterierne?De 5 på nye eventyr.Det er jul, og nogle vigtige papirer forsvinder fra Kirrinhytten. De 5 beslutter sig for at fange tyven – men uden at kunne finde nogle spor, er de godt nok på den! – Så opdager de et kort og et hemmeligt gemmested. Pludselig falder alting på plads!

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-05-2013
FORFATTER
Enid Blyton
FILSTØRRELSE
8,12 MB

Få De 5 på nye eventyr af Enid Blyton som e-bog i ePub ...

Se hvem der lægger de danske stemmer til De 5 På Nye Eventyr og mange mange flere i Danmarks største database med danske stemmer i film, tegnefilm og serier
DOWNLOAD LÆS ONLINE

De 5 På Nye Eventyr - DanskeFilmStemmer.dk

Et samlebind med tre spændende historier om De 5, der består af Julian, Dick, Anne, Georg og hunden Tim. Sammen kommer børnene ud for mange eventyr og gådefulde mysterier. Ligegyldigt hvor de befinder sig, oplever de noget spændende! DE 5 PÅ SKATTEØEN Julian, Dick og Anne skal holde sommerferie hos deres onkel og tante i Kirrinhytten for første gang.
RELATEREDE BØGER
Die echte und die falsche Doralies
I skyggernes land
Jordens søjler - luksusudgave
Det forår, da far kom hjem
Star Wars: Thrawn : Treason
Americas
TØRKE
Wielkie nadzieje
Den Hvide Præstinde #2: Siyee-alliancen
Videre mod vest