Et hus er mere end en ting eBook

Mtggamechangers.dk Et hus er mere end en ting Image

BESKRIVELSE

Et hus er mere end en ting er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter JørgenLeth. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse JørgenLeth bog online og også downloade det gratis!

„Jeg hører en dyb buldren, tror, det er en traktor eller en vejmaskine, som kører gennem Rue du Commerce, men lyden bliver større og større, og nu begynder huset at svaje. Og i dette øjeblik mister jeg fuldstændig orienteringen og enhver sans for, hvad der sker. Jeg står ved bordet, men er lammet. Jeg ser til højre, og hvor der før var en væg, er der nu udsigt til den blå himmel. Jeg ser bagud, og den balkon, der var ud til Rue du Commerce, er der ikke mere. Det er forfærdeligt og uforståeligt. Jeg oplever det som i slowmotion. Jeg ser en stor revne i gulvet med de blå keramikfliser, jeg ser en revne i loftet, jeg fatter stadig intet. Og nu er der pludselig stilhed. Jeg vågner op af lammelsen, da jeg hører en velkendt stemme råbe mit navn: ’Monsieur Jorgen, Monsieur Jorgen!’“ Tirsdag den 12. januar klokken 16.53, 2010, ændrede Jørgen Leths verden sig radikalt, da et jordskælv rystede Haiti og dræbte op mod 200.000 mennesker og lagde landet øde på et enkelt minut. Et hus er mere end en ting. Det uperfekte menneske/3 fortæller om chokket over at miste hus og hjem og den lange, besværlige rejse tilbage til livet og lysten. Lydbogen er indlæst af forfatteren.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-06-2012
FORFATTER
JørgenLeth
FILSTØRRELSE
2,34 MB

Et hus er mere end en ting - Jørgen Leth - E-kirja - BookBeat

Et hus er mere end en ting handler om årene 2010 og 2011, fra jordskælvet til i dag. Om katastrofen og det voldsomme chok efter skælvet og om at genfinde stumperne af livet, men også om de sædvanlige lethske rutiner - kvinderne, tour de France, små og store gøremål - bl.a. om at være med i en scene i Klovn og få en begmand.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Et hus er mere end en ting | Arnold Busck

Mennesket Jørgen Leth er rystet, og det er det faktum, som skiller 'Et hus er mere end en ting' ud fra hans andre erindringsbøger og måske hans øvrige værk i det hele taget. Vi ved ikke, hvor det ender - benhårdt må Jørgen Leth konstatere, at han mistede noget.
RELATEREDE BØGER
...hvis behov?
Veteranbaner i Skandinavien
Kender du danskernes kolonier?
Hasulle Banulle og gummistøvlen
Min fynske barndom
Mig og mit flytterod
Bakholdsangrep
Uddrag af Dansk forsikringsret
Røverne i Rold
L Éveil d Alice - Une nouvelle érotique
Rowleys dagbog - En utrolig venlig ven
Der var en sjæl i Skagen
Mus og konger på Kronborg