Jules Vernes Jorden rundt i 80 dage eBook

Mtggamechangers.dk Jules Vernes Jorden rundt i 80 dage Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Jules Vernes Jorden rundt i 80 dage-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bjarne Reuter. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Jules Vernes Jorden rundt i 80 dage online nu så nemt!

Gyldendals Udødelige. De helt store klassikere, opdateret med kærlig hånd af levende anerkendte danske børnebogsforfattere.Gyldendals udødelige lever. Rigtige historier med rigtige helte og rigtige skurke. Her er timevis af sjov, spænding og dødelig alvor med Long John Silver, Robin Hood, Phileas Fogg, Kaptajn Nemo og alle de andre udødelige venner og fjender. Det gælder liv og død dybt under havet, alt eller intet på en øde tropeø, kærlighed og oprør i Sherwoodskoven, krig og nød i Sibirien og i Nordalaskas ødemark.Tag med Phileas Fogg og hans godmodige, men noget klodsede tjener, Passepartout, på en fantastisk tur i et eventyrligt kapløb mod tiden. På kun 80 dage skal de hele jorden rundt, og for at nå det må de undervejs købe en elefant, sejle gennem orkaner, krydse en faldefærdig bro i eksprestog, kæmpe mod indianere og meget mere …Lydbogen er indlæst af Peter Carstens i 2014

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-10-2014
FORFATTER
Bjarne Reuter
FILSTØRRELSE
1,12 MB

Jorden rundt i 80 dage (Around The World In 80 Days) on iTunes

Hent Bjarne Reuter Jules Vernes Jorden rundt i 80 dage Epub Blomster Håndbogen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Jorden rundt på 80 dager

Jules Verne (novel), David N. Titcher (screenplay) (as David Titcher) | 2 more credits ». Share this Rating. Title: Вокруг света за 80 дней (2004).
RELATEREDE BØGER
Kurt Danners bedrifter: Gangsterrepublikken
Kvinden i fransk kunst
Ronin 2 - De boog
Forandringens journalistik
Døden har jo en årsag
Frække fantasier - Skal de deles og udleves?
Maleren fra Shanghai
Digtsamleren Antologi nr. 1
燃烧的罪恶 - 第五章
STORE DYR: Haj
Familien med de 100 børn
Ett felsteg eller två
Skvatmand - Breve til mit yngre jeg
Секс в колата – Eротика
Eddy - Der Himmel in dir
Peter Elfelt