Brug gruppen eBook

Mtggamechangers.dk Brug gruppen Image

BESKRIVELSE

Bogen Brug gruppen blev skrevet den 04-09-2013 af forfatteren ",. Du kan læse bogen Brug gruppen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren ",.

Bogens ærinde er at give et opdateret signalement af moderne gruppeterapeutisk psykoterapi på dynamisk grundlag.Den henvender sig til professionelle og fagfolk, der arbejder terapeutisk med grupper, eller som gerne vil i gang med arbejdet med psykodynamiske aspekter af gruppeterapeutisk behandling. Bogen giver et nuanceret billede af, hvad gruppeterapeutisk psykoterapi er, og kan læses af både erfarne gruppeterapeuter og nybegyndere inden for feltet.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
04-09-2013
FORFATTER
",
FILSTØRRELSE
5,84 MB

Brug gruppen - Bøker - heftet(9788741255712) | Adlibris ...

Facebook-gruppen "Indkøbshjælp 9510 Arden" er oprettet som en nødhjælp, for folk påvirket af corona. Her melder borgere sig til, hvis de har brug for hjælp, eller gerne vil hjælpe andre.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

TAVSgruppen

På vores klinikker i Valby og Birkerød har vi desuden døgnvagt året rundt, så dit kæledyr altid kan komme i hurtig behandling i tilfælde af akut sygdom. Fælles for klinikkerne i Valby og Birkerød er, at de altid er fuldt udstyret og klar til at modtage dig og dit kæledyr, når I har brug for en dyrlæge i København eller Nordsjælland.
RELATEREDE BØGER
Kierkegaard og kærlighedens skikkelser
Edbryder
En uskyldig familie
Ella og Ollie på stranden
Brændevin, bjesk og bitter
Miljonären Mårtensson
Turneringen begynder
Finansielle derivater
Sprogforum 63
Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet
The Ask and the Answer - Anniversary Edition
Spis dit ukrudt
Basismagi C
Mira May und das Zauberhandy - Fantasyhörbuch
Det politiskes begreb
Dorph - historier fra den anden side
Billedbehandling m. Paint Shop Pro 9
Living with Vikings