Hør efter - Erik! eBook

Mtggamechangers.dk Hør efter - Erik! Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Hør efter - Erik!-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Herta J. Enevoldsen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Hør efter - Erik! online nu så nemt!

11-årige Erik har det rigtigt svært. Hans forældre skal skilles, og han er lige startet i en ny klasse. Og så hører han ikke særlig godt. Når skolelæren beder ham svare på spørgsmål, er det som om, at det brager i Eriks hoved, og værst er det i Gregersens timer, for Gregersens store skæg skjuler helt hans mund, så Erik ikke kan mundaflæse. Hele klassen tror, at Erik er dum, og Gregersen truer med at sende ham ned i 3. klasse. Det værste er dog klassens to bøller, Preben og Gert, der tit ligger på lur efter Erik efter skoletiden, og som både truer med bank og buksevand. Det eneste, der kan trøste Erik, er hans hund Bjørn og så morfar med de venlige øjne. Men Preben og Gerts bøllestreger går over stregen, og pludseligt er Erik i fare…Herta J. Enevoldsen (1915-1997) er en dansk forfatter og debuterede i bogform i 1972 med 'København brænder', men havde inden da fået udgivet utallige noveller i ugeblade som f.eks. Hjemmet. Hendes romaner om store figurer i verdenshistorien, hvor romantik og historieskrivning går hånd i hånd, skaffede hende hurtigt en stor læserskare og cementerede hendes plads som en af Danmarks største børnebogsforfattere.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
08-01-2016
FORFATTER
Herta J. Enevoldsen
FILSTØRRELSE
5,59 MB

Hør efter - ERIK!

På Den Danske Salmebog Online kan du høre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, påske og pinse.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

HØR: Erik Scavenius tale om 1. verdenskrig, 28. februar 1938

Køb 'Hør efter - ERIK!' nu. 11-årige Erik har det rigtigt svært. Hans forældre skal skilles, og han er lige startet i en ny klasse. Og så hører han ikke særlig
RELATEREDE BØGER
Ta' selv
Byens lys
Vovehalsen Vuffer
Caroline Mathilde og Struensee
Det er de andres skyld
Kun gerningen er vor bekendelse overfor omverdenen
Þumalína
Rimse og Remse
Alger, lav, mos
Ungdomsåren
Til en danser
Velfærdsstat på falderebet?
Consumer behaviour
Velkommen til min verden - Askepot - Koncerten
Hævneren
Runoja
Hot-Dog alene