Bedrag eBook

Mtggamechangers.dk Bedrag Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Bedrag-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Steen Harvig. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Bedrag online nu så nemt!

Dramaturgen Christian Lich har mistet sin kone og lille datter ved to meningsløse hændelser, og under behandlingen på Bispebjerg Hospital begynder han – som et led i terapien – at skrive dagbog.Umiddelbart efter at Lich har sat sig til computeren for at beskrive sin tragiske skæbne, indtræffer der nogle makabre og mystiske dødsfald, der har forbindelse til begivenheder langt tilbage i tiden.Politiassistent Morten Krag bliver sat på sagen, men da det kommer frem, at Krag har været tæt på et par af de involverede personer godt ti år tidligere, kompliceres efterforskningen yderligere – og Krag er snublende nær på en fyreseddel.Hvordan hænger Lichs dagbogsskriveri sammen med de brutale dødsfald? Hvad ved Morten Krag om fortidens synder? Hvad skjuler han og hvorfor? Hvem bedrager hvem?'Bedrag' er anden, selvstændige del af forfatterens trilogi, der problematiserer og tematiserer begreberne besættelse, bedrag og begær.OM BEDRAG'Der er flere henvisninger til andre litterære værker og historiske perioder i romanen. Det giver en yderst læseværdigog troværdig roman. Dels får man indsigt i hvordan ting har udviklet sig over tid, samt baggrunden for udviklingen, og dette betyder, at man nemmere kan finde forklaringen på de ting, som sker lige her og nu.Jeg vil give romanen fem ud af fem stjerne, først og fremmest for den gode læseoplevelse og dernæst fordi Harvig har 'skruet' den rigtig godt sammen.' - LitteratursidenOM BESAT, trilogiens første bind:'Harvig er klart elev af genrens sorte psykologer, Cornell Woolrich, Patricia Highsmith og Ruth Rendell... tænksom, intelligent underholdning'.- Bo Tao Michaëlis, Politiken

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-07-2016
FORFATTER
Steen Harvig
FILSTØRRELSE
5,49 MB

Bedrag - Sæson 1-2 - Dr DVD → Køb TV Serien her - Gucca.dk

Bedrag DR1 | 3 SÆSONER Umiddelbart ligner sagen en banal arbejdsulykke, men sagen trækker tråde langt ind i Energreen - én af Danmarks største og mest succesfulde energivirksomheder.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Bedrag - sæson 3 - Filmmagasinet Ekko

Indtil "Bedrag" eller "Breach", hvis original titel man burde have beholdt, har Chris Cooper gjort sig mest bemærket med biroller i film som, Capote, Syriana, The Bourne Identity filmene, men ikke mindst American Beauty, hvor jeg helt faldt for hans fantastiske skuespil.
RELATEREDE BØGER
Man må ikke spise sine klassekammerater
Kvinden i guld
Den autentiske virksomhed
Godt ord igen 2
Barbapapas træ
Kan den snakke?
El lobo solitario - Relato erótico
Friheden er altid udfordret
Ane spiller fodbold
Hvad vil du være når du bliver stor? - Rosa version 2020
Frøken Karin
Den trettende kvinde
Falske obligationer
Sting
Danmark disruptet
International beskatning
Bertel med fløjten og andre fortællinger