Solisten eBook

Mtggamechangers.dk Solisten Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Solisten-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Nina Bolt. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Solisten online nu så nemt!

Hovedpersonen i Nina Bolts nye roman Anna er er 38 år. Men som solofløjtenist i symfoniorkestret er hun allerede forhenværende. Hendes ellers så lovende og lysende karriere er i hvert fald på stand-by. En karriere som er hele kernen i hendes liv er måske slut for altid. Det vil vise sig.Nu er hun rejst nogle dage til Wien. I bagagen har hun ud over en uvished med hensyn til sin fremtid som udøvende musiker også sin computer med. Hun arbejder nemlig på en romanbiografi om den døve komponist Ludwig van Beethoven. Hun skal til Wien for at for at samle stof om Beethoven til romanen.Hjemme i København venter Niels, hendes mand, Dagbladets magtfulde og frygtede musikanmelder, spændt på, hvad hendes research giver hende med hjem fra Wien. Han ved, hun har valgt at opsige sin stilling i symfoniorkesteret. Men den egentlige grund har hun ikke har fortalt nogen – heller ikke sin mand.Tilbage i Danmark genoptager Anna kampen mod den følelse af afmagt, der udgør hendes hverdag. En kunstnerisk drøm der har slået fejl, et kærlighedsliv hun længe har oplevet som en pligt, en uvished med hensyn til, hvad fremtiden kan tilbyde hende. Først da hun kontakter sin barndoms- og ungdomsspillelærerinde tager tingene en ny drejning.Nina Bolt har tidligere udgivet en lang række romaner på forlaget Tiderne Skifter. Senest udkom Oversvømmelsen (2015).

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-06-2019
FORFATTER
Nina Bolt
FILSTØRRELSE
1,20 MB

Gaston en Leo - solisten - YouTube

Velkommen til SOLISTEN - garanteret fri for mad-opskrifter og tips til tøj og make-up. Jeg går i stedet om bord i livet som solist i en moden alder. Hvordan skal resten af livet leves, så rejsen bliver lige så god - eller måske endnu bedre - end de kilometer, der er gået. Selv om vi er solister, er vi ikke alene.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Film | Filmz

I bogen 'Solisten' fra 2011 fortalte datteren Alice Eva blandt andet, at hun ikke havde haft kontakt med sin far siden 2007. »Jeg er nok nået til den erkendelse, at det er bedst at lade det være,« lød det opgivende.
RELATEREDE BØGER
Vad händer om man vänder på Paris?
Själslig läkekonst
Forbi
FC Mezzi 4: FC Mezzi kohtub Messiga
Mikrofest
De tre paver
Lily Dyreven
Snöns historia
Sjælens forlis
Samlingens Vogter 1 - Tyvefældens Forbandelse
Germany Northeast
Milo får et ur
Karensminde
København fra oven
Europas ambassade