Erik Menveds barndom eBook

Mtggamechangers.dk Erik Menveds barndom Image

BESKRIVELSE

Bogen Erik Menveds barndom blev skrevet den 26-09-2017 af forfatteren B. S. Ingemann. Du kan læse bogen Erik Menveds barndom i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren B. S. Ingemann.

Erik Menveds barndom er en historisk roman om begivenhederne op til mordet på Erik Klipping i Finderup Lade i 1286 og frem til marsk Stigs død i 1296.Drost Peder Hessel kæmper sammen med andre kongetro for den unge kong Eriks ret til tronen mod marsken og de fredløse, den norske konge og den træske hertug Valdemar af Sønderjylland, der selv mener sig berettiget til tronen.Værket er bearbejdet og tilrettet moderne retskrivning.Bernhard Severin Ingemann (1789-1862) var en dansk salmedigter og forfatter. Hans produktive liv strækker sig over mere end 50 år, og han er især kendt for de historiske romaner Valdemar Seier, Erik Menveds barndom, Kong Erik og de fredløse og Prins Otto af Danmark og hans samtid, salmeklassikeren I østen stiger solen op og julesalmerne Dejlig er Jorden og Julen har bragt velsignet bud.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-09-2017
FORFATTER
B. S. Ingemann
FILSTØRRELSE
4,93 MB

Erik Menveds barndom - Lydbog & E-bog - B.S. Ingemann - Mofibo

Erik Menveds barndom er en historisk roman om begivenhederne op til mordet på Erik Klipping i Finderup Lade i 1286
DOWNLOAD LÆS ONLINE

B. S. Ingemann: Erik Menveds barndom

Køb 'Erik Menveds barndom' nu. Erik Menveds barndom er en historisk roman om begivenhederne op til mordet på Erik Klipping i Finderup Lade i 1286 og frem til
RELATEREDE BØGER
Fortællinger fra Hólmanes
Karoline & Sylvester
Bibelens historier
Den glemte inkvisition
O limpador
X'et
Barnet i dig skal finde et hjem
Weiße Spuren
Spejldansen
Nonni und Manni
The Maze Runner
En delikatesse