Taynikma De Glemte Katakomber eBook

Mtggamechangers.dk Taynikma De Glemte Katakomber Image

BESKRIVELSE

Taynikma De Glemte Katakomber er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jan Kjær. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Jan Kjær bog online og også downloade det gratis!

Artan er en ung elev på Flodklanens akademi. Han vil meget gerne være Førstelærling, men så skal han først vinde Krystaldysten. Desværre er hans værste rival ikke bleg for at bruge ufine metoder, og Artan må søge hjælp for at klare sig.Snart opdager Artan dog, at der er meget mere på spil end Krystaldysten. Han støder nemlig på De Glemte Katakomber, hvor ukendte farer ligger og lurer.Taynikma fortælles gennem en anderledes kombination af billeder og det skrevne ord. Ved at blande normal prosa med mangainspirerede tegneseriesekvenser udfolder historien sig både visuelt fængende og med fortællemæssig dybde. Halvt tegneserie, halvt bog – tekst og billeder arbejder sammen med hver deres styrke. Tegningerne suger læseren til sig, mens bogteksten giver personerne og fortællingen fylde og liv.Dette er en ebog med såkaldt fixed laoyut (fixed epub). Den er velegnet til læsning på avancerede læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på mindre avancerede læseapparater.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
21-03-2016
FORFATTER
Jan Kjær
FILSTØRRELSE
6,24 MB

Ting collection | Taynikma | eReolen

Køb Taynikma (3 & 4) Soltårnet og De Glemte Katakomber af Jan Kjær som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Taynikma fortælles gennem en helt ny kombination af billeder og det skrevne ord. Ved at blande norm..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Taynikma 4 af Jan Kjaer som e-bog i ePub(fxl) format ...

Merlin P. Mann - Taynikma (3 & 4) Soltårnet , De glemte katakomber Isbn. Isbn. 9788770554084 hardback Taynikma fortælles gennem en helt ny kombination af billeder og det skrevne ord. Ved at blande normal prosa med mangainspirerede tegneseriesekvenser udfolder historien sig både visuelt fængende og med fortællemæssig dybde.
RELATEREDE BØGER
Måske en dag
Hvor kommer drømmene fra?
Værdikæmperne
Menneskets oprindelse og udvikling
Kurt Danners bedrifter: Gengangerne på Biltmore Castle
Molly and aunt Karen
Lille Krokodille bliver væk
K for Klara 5 - Alle for en!
Skygger
Feltstudier
Tro i hverdagen
Pour une nuit d'amour
Vinter, Grøn Fagklub
Pondus 2: Anden omgang
Gossip Girl
I Danmark må du ikke slå dine børn – integration med blødende hjerte
Jane Eyre