Helbredelse af traumer eBook

Mtggamechangers.dk Helbredelse af traumer Image

BESKRIVELSE

Bogen Helbredelse af traumer blev skrevet den 04-09-2017 af forfatteren Peter A. Levine. Du kan læse bogen Helbredelse af traumer i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Peter A. Levine.

Undersøgelser har vist, at personer, der overlever en ulykke, en katastrofe eller som har haft traumatiserende barndomsoplevelser, ofte er plaget af livslange symptomer såsom ængstelse, depression, uforklarlige smerter, træthed og belastende adfærd.Peter A. Levines metode, Somatisk Experiencing, har vundet stor udbredelse både her og ude i den store verden. Metoden blev præsenteret i bogen VÆK TIGEREN og udbygges her med en række øvelser i skrift og tale. Lær f.eks hvordan man udvikler kropsbevidsthed , så man kan ´genforhandle´ og helbrede traumer, lær om ´førstehjælpsmetoder´ til krisesituationer, lær om naturens inspirerende lektioner, følelsernes psykologiske rødder med mere.Med indlagt CD på danskPeter A. Levine kommer jævnligt til Danmark og uddanner undervisere.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
04-09-2017
FORFATTER
Peter A. Levine
FILSTØRRELSE
6,55 MB

Helbredelse af traumer af Peter A. Levine som bog

Arnold Busck. Luk. Din kurv
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Helbredelse af traumer - incl cd med øvelser af Peter A ...

Bag om Helbredelse af traumer. Undersøgelser har vist, at personer, der overlever en ulykke, en katastrofe eller som har haft traumatiserende barndomsoplevelser, ofte er plaget af livslange symptomer såsom ængstelse, depression, uforklarlige smerter, træthed og belastende adfærd.Peter A. Levines metode, Somatisk Experiencing, har vundet stor udbredelse både her og ude i den store verden.
RELATEREDE BØGER
Kahdeksan kuukautta Shpalernajassa
Vikingevenner 6: Her hersker døden
Det forvandlede barn
Rige mennesker
The Little Drummer Girl
Sådan ser lykken ud
Tre lykkelige mennesker
Min fine malebog - mini
Skamferet
The Sun
Store Nørd
Hengivende liv
Flinke Sten
Salomons Sang