Mestrenes liga eBook

Mtggamechangers.dk Mestrenes liga Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Mestrenes liga-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Klaus Rothstein. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Mestrenes liga online nu så nemt!

Med afsæt i Champions League-finalekampen i Athen 2007 får vi historien om Luna Christofis liv som TV3's Champions League-fodboldreporter. Hun fortæller om vejen fra ungdommens pigefodbold i Sønderjylland til en karriere som international fodboldekspert. Kvinden, der lever af at interviewe verdens bedste fodboldspillere fortæller om kampen om de gode historier; om at arbejde tæt på og sammen med de spillere, trænere osv. som fodboldpublikummet aldrig selv kommer i nærheden af. Og vi følger finalerne, kamp for kamp og med focus på én enkelt spiller som hovedperson: Peter Schmeichel og Zidane m.fl.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-05-2010
FORFATTER
Klaus Rothstein
FILSTØRRELSE
1,95 MB

Mestrenes liga af Luna Christofi og Klaus Rothstein ...

Mestrenes Liga - Champions League og fodboldens største stjerner book. Read reviews from world's largest community for readers. Raul, Seedorf, Ronaldo, M...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Mestrenes Liga af Klaus Rothstein, Luna Christofi Læs ...

Mestrenes liga har mistet guldglansen I dag begynder en ny runde i Champions League. Turneringen, der stik mod sit navn domineres af alt andet end nationale mesterklubber. Champions League 15. sep. 2015 kl. 14.55. Christian Heide-Jørgensen Journalist og souschef.
RELATEREDE BØGER
Kongernes forbandelse
Stöld av värdepost från Köpenhamn
Mig og Alexander
Song of Susannah
Store slæderejser
Se på os nu
Flosset
Æventyret
Mest imod
Kammerat Tinka