Xingú eBook

Mtggamechangers.dk Xingú Image

BESKRIVELSE

Bogen Xingú blev skrevet den 24-10-2018 af forfatteren Arne Arp. Du kan læse bogen Xingú i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Arne Arp.

Det var næsten tilfældigt, at den rejseglade Arne Arp kom med på en ekspedition, der skulle lede efter tin i den truede Amazonasjungle. Turen blev så spændende og skelsættende, at Arne Arp efterfølgende udgav en bog om de mange strabadser. 'Xingú' handler om sejladsen på de mægtige floder, om vandringer gennem den tætte skov med ryggen tungt belæsset, om vilde dyr og vidunderlige mennesker, der formår at leve i pagt med naturen på naturens præmisser.Arne Arp er en dansk forfatter og rejseleder. Han har rejst i hele verden, lige fra Vietnam til Sydeuropa, men det er særligt Syd- og Mellemamerika, som han har tabt sit hjerte til. Arne Arp har udgivet bogen 'Xingú – på ekspedition i Amazonas regnskov' om en lang ekspedition gennem den brasilianske del af Amazonas.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-10-2018
FORFATTER
Arne Arp
FILSTØRRELSE
9,74 MB

Restaurante Xingú

Discover releases, reviews, credits, songs, and more about El Combo Xingú - Xingú at Discogs. Complete your El Combo Xingú collection.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Rio Xingu - Wikipedia

Arnold Busck. Luk. Din kurv
RELATEREDE BØGER
Fra provinsen
Manden der søgte sin skygge
Den hvide skygge
Formueret kompendium
I al hemmelighed
Bussemonstret
Spejldans
Og Jeg Saa En Ny Himmel
Tilkøbssider til Regnbueforældrene
Den guddommelige bevidsthed
Prinsessen forelsker sig
Bus-ungen
Ti år efter
Borgen Unplugged #37 - Stålsat eller til grin