Kongelig nåde eBook

Mtggamechangers.dk Kongelig nåde Image

BESKRIVELSE

Bogen Kongelig nåde blev skrevet den 11-06-2019 af forfatteren Børge Janssen. Du kan læse bogen Kongelig nåde i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Børge Janssen.

Når de store historiske liv og begivenheder bliver fortalt, er det ofte kongerne, dronningerne og hærførerne, der er centrum for historien. I Børge Janssens 'Kongelig Nåde' fortælles i stedet om Jomfru Bodil Marie Læssøe, der måtte grueligt meget igennem for at blive kammerjomfru hos prinsesse Charlotte Amalie, og om den mand, som hun forelskede sig i, Kancellisekretær Berg.Børge Janssen (1867-1933) var en dansk forfatter, der igennem hele sin opvækst var draget af litteraturen. Allerede som 21-årig fik han sin litterære debut med novellesamlingen 'Mulm' i 1888. De efterfølgende år brugte Janssen særligt på at rejse, og han tilbragte blandt andet tid ved Middelhavslandene og i Afrika og Asien. Disse rejser skabte grundlag for bøgerne 'Spanske nætter' (1898) og 'Fatme' (1900), men det var først senere, at Janssen kom tættere på et egentligt litterært ståsted, og efter udgivelsen af bogen 'Jomfruen fra Lucca' i 1904, blev han kendt for sine folkeligt underholdende og kulturhistoriske romaner.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
11-06-2019
FORFATTER
Børge Janssen
FILSTØRRELSE
2,35 MB

konge - statsoverhode - Store norske leksikon

afskedige i nåde statsminister Lars Løkke Rasmussen, KommandØr af 1. grad af Dannebrogordenen, udenrigsminister Anders Samuelsen, Kommandør af Dannebrogordenen, justitsminister Søren Pape Poulsen, Kommandør af Dannebrogordenen, finansminister Kristian Jensen, Kommandør af Dannebrogordenen, forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen,
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kongelig nåde (E-bog, 2019) • Se pris (4 butikker) hos ...

Konge er i Norge betegnelse for det mannlige statsoverhode i en stat med monarkisk styreform. For tilsvarende betegnelser på en del andre europeiske språk, se tabell. I noen selvstendige stater med forhistorie som len under større riker (eksempelvis Liechtenstein, Luxembourg, Monaco) brukes titler som på norsk oversettes med fyrste eller storhertug.
RELATEREDE BØGER
Apotekerrosen
Novo Nordisk - we should be responsible
Dødens time
Manden som kvinden drages til
Når krigen er forbi 2
Fremtidens robusthed er centripetal
Her fra min himmel.
Den ubudne julegæst
Solskinslandet
Himmelsten
Vildmarkstøsen
Ind til nu
Når sorgen rammer
En ronkedors bekendelser
K niinku Klara 15 - Kielletty kuva
Endestation Z
Klimaforandring – hvad er det?