Enegænger eBook

Mtggamechangers.dk Enegænger Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Enegænger-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter StéphanieSurrugue. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Enegænger online nu så nemt!

Med ærlighed, humor og temperament er Enegænger – portræt af en prins (2010) den unikke fortælling om en sælsom skæbne.Var det det hele værd? Fortryder prinsgemalen noget? I denne exceptionelle biografi om en af kongehusets mest farverige personligheder, H.K.H. Prinsgemalen, får danskerne et hidtil ukendt billede af dronningens mand. Den dansk-franske journalist Stéphanie Surrugue, har via timelange samtaler med prinsgemalen, hans nærmeste både danske og franske familie, omgangskredsen, fremtrædende erhvervspersonligheder og en tidligere ansat ved hoffet, tegnet et portræt, der beretter, forbløffer og forklarer.Bogen er skrevet af journalisten Stéphanie Surrugue, der i dag er kendt fra tv-programmet Kulturen på News. Hun har tidligere udgivet bøgerne Turen går til EU (2002) og Det store bogtyveri (2005) på Politikens Forlag.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-06-2018
FORFATTER
StéphanieSurrugue
FILSTØRRELSE
3,38 MB

Find Enegænger på DBA - køb og salg af nyt og brugt

Udover at være forfatter til bøgerne "Det store bogtyveri" og bestselleren om prins Henrik, "Enegænger - portræt af en prins", er hun også redaktionschef og værtinde på "Kulturen" på TV 2 News. Seneste nyt. Hollands skønne dronning Máxima fejrer fødselsdag
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Enegænger af Stephanie Surrugue,Stéphanie Surrugue | Bog ...

Enegænger. 4.32 140 5 Forfatter: Stephanie Surrugue Oplæser: Grete Tulinius. Findes som lydbog. Findes som e-bog. Med ærlighed, humor og temperament er Enegænger - portræt af en prins (2010) den unikke fortælling om en sælsom skæbne. Var det det hele værd?
RELATEREDE BØGER
Håb. Hvordan vi overlevede ti år som Cleveland-kidnapperens fanger
Fru Inés
Rigmandsbørn
Blåfrakkerne: Duel i kanalen
Mo und Pah kaufen ein
Evighedsbruden
Renovering af efterkrigstidens almene bebyggelser
Læreår
Enkle sandheder
Farvel
Fylgdarsveinninn - Erótísk smásaga
Den rasende Roland
Peter Pedal