Den store bog om følelser eBook

Mtggamechangers.dk Den store bog om følelser Image

BESKRIVELSE

Den store bog om følelser er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Felicity Brooks. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Felicity Brooks bog online og også downloade det gratis!

Under overskrifter som Kropssprog og signaler, Humøret skifter, Er du bekymret og Snak om følelser får man præsenteret forskellige børn og voksne som bl.a. i talebobler udtrykker deres følelser.Bogen er udformet til dialogisk læsning, hvor børn sammen eller i selskab med voksne kan nærme sig det sommetider svære emne, følelser, og lære at udtrykke sig mere præcist i forhold til hvordan de selv har det.Et godt redskab bl.a. i skolen, hvor der ofte er mange og store følelser på spil.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-01-2020
FORFATTER
Felicity Brooks
FILSTØRRELSE
9,20 MB

Den lille bog om store følelser af Ina Victoria Haller ...

Den store bog om følelser. Af Felicity Brooks, Frankie Allen, Mar Ferrero (2019) Billedbog om kropsprog, hvorfor vi føler, som vi gør og fortæller, hvorfor det er godt at forestille sig, hvordan andre føler. Med efterskrift til voksne med ideer til, hvordan man derhjemme kan tale om følelser.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

10 billedbøger om hverdagens små og store oplevelser ...

Lektørudtalelse "Sød bog, der behandler et populært og efterspurgt emne. Lågerne er med til at understrege, hvordan Sofie føler det, og de små bobler med gode råd lægger op til samtale med barnet om, hvordan man kan tackle svære følelser"
RELATEREDE BØGER
Livsgrønt
Liselotte og Garaffen
Det brogede Spanien
Fra Narkoman til Rollemodel
Natten er nådig
Årets Biler
Manden med et hjerte af jern
Det blå blod 2 - Robotmordene
En nærig mand
Het lot van de elfjes 2 - Het stenen hart
Den store Gatsby
Den inderste kreds
Rauði demanturinn - Erótísk smásaga
Mod alle odds
Monique's Verden - Prinsessen på ærten
Vi er alle præster for Vorherre!
Kelternes visdom
Valde & Krista #2: Et hul i haven