Psaligrafi og papirkunst eBook

Mtggamechangers.dk Psaligrafi og papirkunst Image

BESKRIVELSE

Psaligrafi og papirkunst er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Emily Hogarth. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Emily Hogarth bog online og også downloade det gratis!

Denne smukke bog handler om psaligrafi - papirklip med kniv og saks. Den giver en levende og interaktiv indføring i papirklippets verden og viser, hvordan du med et minimum af udstyr og lidt øvelse kan lave de fineste små kunstværker.Bogen fortæller alt det, du behøver at vide for at komme i gang. Først gennemgår den de grundlæggende teknikker. Derefter tager den dig ved hånden og guider dig trin for trin gennem 20 udfordrende og kreative klippe-skære-projekter. De 50 skabeloner, som ligger til grund for projekterne, er udviklet af bogens forfatter, den skotske designer Emily Hogarth.Psaligrafi henvender sig til begyndere, men også til øvede papirklippere, der vil sætte pris på bogens mange idéer og dens forslag til materialevalg og teknikker, til kort og pynt i alle afskygninger, flyvende fugle, skyggefigurer, familiesilhuetter og meget mere.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-08-2013
FORFATTER
Emily Hogarth
FILSTØRRELSE
1,38 MB

Materiale | Psaligrafi og papirkunst : interaktiv håndbog ...

Psaligrafi og papirkunst : interaktiv håndbog om papirklip Af Emily Hogarth (2013) Først gennemgås de grundlæggende teknikker, derefter vises trin for trin 20 klippe-skære-projekter til kort og pynt, flyvende fugle, skyggefigurer, familiesilhuetter m.m. Indeholder 50 skabeloner
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Museum for papirkunst - Wikipedia, den frie encyklopædi

Psaligrafi og papirkunst. Forfatter(e): Emily Hogarth . Interaktiv håndbog om papirklip. Denne smukke bog handler om psaligrafi - papirklip med kniv og saks. Den giver en levende og interaktiv indføring i papirklippets verden og viser, hvordan du med et minimum af udstyr og lidt øvelse kan lave de fineste små kunstværker.
RELATEREDE BØGER
Hvor solen græder
Otte gange orphan
Grundlæggende arbejdsret
GUD OG VERDEN
Venten på i går
Magnus Chase og de nordiske guder 2 - Thors hammer
Herman Bang fortæller
Farmakologi - Hånden på hjertet
Gamles sociale liv
Navy Seal
Voldsomme bånd
Zakynthos & Kefalonia Pocket Guide
Torskekrigen
\
Magische Wesen in Dänemark #3: Ingrid und der Flussmann