Jylland tur/retur eBook

Mtggamechangers.dk Jylland tur/retur Image

BESKRIVELSE

Bogen Jylland tur/retur blev skrevet den 24-10-2011 af forfatteren Søren B. Kristensen. Du kan læse bogen Jylland tur/retur i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Søren B. Kristensen.

Ungdomsbog. Der er overordentlig langt fra Milanos modehuse, som den fashionable københavnerpige Christina drømmer om, til livet i Grålund i Vestjylland, hvor svigerfamilien bor. Christina har imidlertid begået en grusom fejl: hun har lovet sin kæreste Morten, at holde juleaften på hans forældres gård!Mødet med jyderne har været udsat i over et år, men nu er Christina tvunget til at se både frygt og fordomme i øjnene og drage til Jylland, hvor fremmedartede ting som landbrug, fed mad, og ikke mindst hendes svigerfamilies religiøse værdier lurer. Lige som situationen ikke kan blive værre dukker Mortens ekskæreste, den smukke og kække Louise, op for at fejre juleaften med familien, noget som Morten tilfældigvis har glemt at nævne. Da Christina er både fysisk og mentalt på udebane i de jyske omgivelser, sætter hun alle sejl ind for at vinde familiens tillid og holde Louise i skak.En række hårrejsende pinlige forviklinger venter Christina forude, og de giver ikke alene giver jyderne grå hår i hovedet, men truer med at tilintetgøre forholdet med manden hun elsker!

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-10-2011
FORFATTER
Søren B. Kristensen
FILSTØRRELSE
3,84 MB

436 kr. 5 Billige flybilletter til Jylland, Danmark - tur ...

Jylland tur/retur, E-bog - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Søren Kristensen: Jylland tur/retur - Bogblogger.dk

Rejseplanen
RELATEREDE BØGER
Trento und Umgebung/Trentino e dintorni
De uovervindelige (1) Grisekrisen
Vinterblomster
My Little Pony - Ponyville Mysteries - Der verfluchte Schönheitsfleckenclub
Ledertrivsel i travlhed
Annesisses vej
Lille Jonna
Mesterlære
Ole Aleksander på farten
Troldepus ved vintertid
Schnee von gestern
Lærken