Fløjtemanden - Dobbeltdrabet på Femøren eBook

Mtggamechangers.dk Fløjtemanden - Dobbeltdrabet på Femøren Image

BESKRIVELSE

Fløjtemanden - Dobbeltdrabet på Femøren er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bjørn Schiønning. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Bjørn Schiønning bog online og også downloade det gratis!

'Fløjtemanden' fortæller den uhyggelige historie om Naum Conevski – efterfølgende døbt 'Fløjtemanden' i medierne, som natten mellem 19. og 20. maj 1984 dræbte to unge mænd på Amager Strand. Sagen chokerede hele landet, ikke mindst fordi drabsmanden ikke syntes at have noget egentligt motiv.I 2016 dukkede sagen igen op i medierne, fordi den dømtes nye forsvarer mente, at det var på tide, at han blev løsladt. I 'Fløjtemanden' gennemgår Bjørn Schiønning ikke bare mordet og den efterfølgende efterforskning og retssag. Han spørger også, hvordan man skal behandle eller straffe folk, der begår så grusomme og uforståelige forbrydelser, og hvordan man kan være sikker på, at de selv efter så mange år er blevet harmløse nok til, at man kan slippe dem fri i samfundet igen, når de oven i købet har truet med at hævne sig på flere af de involverede i sagen.Bjørn Schiønning er journalist og forfatter og har blandt andet skrevet den dokumentariske bog 'Fløjtemanden. Dobbeltdrabet på Femøren'. Sideløbende har han arbejdet som tolk ved politiet og retsvæsnet.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-06-2017
FORFATTER
Bjørn Schiønning
FILSTØRRELSE
9,72 MB

Dobbeltdrabet på Peter Bangs Vej - Dansk Kriminalreportage...

Dobbeltdrabet på Femøren[redigér | redigér wikikode]. Natten mellem 19. og 20. maj 1984 havde de 3 kammerater fra ungdomsklubben Stjernen på Amager, 20-årige Enrico Per Nielsen, 16-årige Brian John Petersen og Fløjtemanden - Dobbeltdrabet på Femøren af Bjørn Schiønning. Nyt DPIF 2016.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kommissæren by True Crime Podcast | Free Listening on SoundCloud

Drab på 24-årig og 28-årig kvinde kan være en terrorhandling, siger PET.
RELATEREDE BØGER
Luxe 2 - Rygter
FC Mezzi 4 - FC Mezzi ontmoet Messi
Culture Smart Laos: The essential guide to customs & culture
Slow Travel: North Devon & Exmoor
K.B. Martinsen
Trylledrikken
Lun på et landbrød
Stoffers skruetrækker
Kurt Danners bedrifter: Kæmpeøglen
Bjergene vrinsker
Robots entering the legal profession
Noter om angst
Åndeløs
aarhus
Idéhistorie
En kugle til Castro
Rejsen til New Zealand
Kongeligt blod
Djævelens Hule
Octavia