Dyrisk kost og dødelighed eBook

Mtggamechangers.dk Dyrisk kost og dødelighed Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Dyrisk kost og dødelighed-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Mikkel Hindhede. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Dyrisk kost og dødelighed online nu så nemt!

'Dyrisk kost og dødelighed' er 26. beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet oplyser om sammenhængen mellem indtagelse af animalske produkter og dødeligheden i henholdsvis Danmark og USA.Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-11-2019
FORFATTER
Mikkel Hindhede
FILSTØRRELSE
7,16 MB

plantemad.dk/artikler/hindhede

Han påviste, at forkert kost, især ved for meget protein, særlig af dyrisk herkomst, og for meget sukker, udvikler symbionterne sig til højere stadier og udvikler sygdomsfremkaldende egenskaber. De gennemløber en udvikling fra virus til bakterier og videre til svampe.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Bøger

Mange befolkningsgrupper herunder maasai'er og eskimoer har i århundreder levet sundt med en kost, der bestod af meget protein og dyrisk fedt, og i 1800-tallet spiste hver amerikaner i gennemsnit 3 til 4 gange så meget kød og fedt som i dag - hjertekarsygdomme var en sjældenhed og under 1 % fik diabetes.
RELATEREDE BØGER
Partner for livet
En skygge på muren
Stölden av Eiffeltornet
Wendy - Den gyldne enhjørning
Vand
Jordrysterens hævn
Skálholt 2
Ved den yderste spids
Ρονίν 4 - Η Γροθιά
Deutsche Novellen - ausgewählte Novellen und Balladen