Nukaakas kabale eBook

Mtggamechangers.dk Nukaakas kabale Image

BESKRIVELSE

Bogen Nukaakas kabale blev skrevet den 06-10-2016 af forfatteren Helle Vincentz. Du kan læse bogen Nukaakas kabale i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Helle Vincentz.

Den ambitiøse karrierekvinde Caroline Kayser er træt af det kyniske magtspil hos Dana Oil, så hun rejser med kæresten til Nuuk for at komme lidt væk. Men opholdet i Grønland bliver ikke som forventet, for stormagterne strides om landets værdifulde råstoffer.I Nuuk møder hun Nukaaka. Hun er chef for Grønlands Råstofdirektorat. Da en af Nukaakas medarbejdere bliver myrdet, kæmper hun for at beskytte både sig selv og sin lille søn, og de to kvinder hvirvles sammen ind i et spind af mord, storpolitik og gammelt fjendskab mellem Danmark og Grønland.For jagten på de kostbare råstoffer sætter al moral ud af spil.'Er du til spænding og politiske intriger, så skal du bare læse Nukaakas kabale. Det er absolut en af de bedste bøger, jeg har læst i år.' - Krimihjerte'Sjældent har en ny dansk roman været så aktuel, som tilfældet er med Helle Vincentz´ Nukaakas kabale.' - Information

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-10-2016
FORFATTER
Helle Vincentz
FILSTØRRELSE
4,48 MB

Nukaakas Kabale af Helle Vincentz - Vild Med Krimi

Nukaakas kabale er en sprængfarlig historie om stormagternes jagt på Grønlands råstoffer. Den benhårde kamp om undergrunden sætter al moral ud af spil og forstærker landets spændinger mellem grønlændere og danskere.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Nukaakas kabale - Vild Med Krimi

Nukaakas kabale. KØB her. I NUKAAKAS KABALE kastes Caroline Kayser ud i et magtspil, der er koldere end den grønlandske indlandsis! Situationen på jobbet hos Dana Oil er hæslig, Caroline er traumatiseret, og hun rejser med kæresten Stig til Nuuk for at slippe væk fra det hele.
RELATEREDE BØGER
Arbejdsrelationer & relationsarbejde
Klanens fjende
Systemforvaltning
Undervejs
Folk og fæ i himmelrummet
Tredive pund guld
Monsterjægerne. Rædsel i rutsjebanen
De smukke unge døde
Spansk sommar
Elokuvailta
El oficial atrevido - Relato erótico
Capturing Flowers
Bordeaux
Armstrong og de forsvundne havenisser
Preben Hornung
The Walking Dead Det bedste forsvar
Gespräche mit dem Henker