Den nordiske børnebog eBook

Mtggamechangers.dk Den nordiske børnebog Image

BESKRIVELSE

Bogen Den nordiske børnebog blev skrevet den 01-11-2016 af forfatteren Anette Øster. Du kan læse bogen Den nordiske børnebog i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Anette Øster.

Rasmus Bregnhøis tegneserie Rasmus skriver en Nordisk børnebog er en sarkastisk kommentar til den nordiske børnelitteratur. Bregnhøi peger ikke fingre, men opfordrer med sin tegneserie til en dialog om den moderne børnelitteratur. Bregnhøi har illustreret mere end 100 billedbøger og er selv en del af den scene, som han laver sin satire over. Tegneserien kan derfor også læses som en selvkritik.Inspireret af Bregnhøis tegneserie har Høst & Søn i samarbejde med Nordisk Ministerråd inviteret en række fagpersoner til at skrive en kort artikel om den nordiske børnebog set ud fra deres nationalitet og faglige baggrund. Dette med udgangspunkt i Rasmus Bregnhøis tegneserie, i et eller flere af de dilemmaer eller kriterier om man vil, som han opstiller i historien. Det har været målet ikke kun at høre stemmer repræsenterende de nordiske lande, men også at få forskellige faggrupper i spil. Fælles for bidragyderne er, at de i deres hverdag arbejder professionelt med børne- og ungdomslitteratur enten som forsker, bibliotekar, forlagsredaktør, journalist, forfatter eller illustrator.Pressen skriver:»Bidragyderne formår at fastholde grebet om den overordnede tematik og knytte den til det land, de beskriver fra. [S]amlet set giver antologien et godt overblik over, hvad der aktuelt rører sig i nordisk børnelitteratur og samtidig nogle kvalificerede bud på, hvorfor det netop er disse tematikker. «– Martin Blok Hansen, Litteraturmagasinet StandArt

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-11-2016
FORFATTER
Anette Øster
FILSTØRRELSE
4,73 MB

Instapost - Anmeldelse: Den nordiske børnebog (Bog ...

Den nordiske børnebog (2016) Reservér. Med udgangspunkt i Rasmus Bregnhøis "Rasmus skriver en nordisk børnebog", giver en række professionelle inden for forskning i børne- og ungdomslitteratur deres bud på, hvad der kendetegner den nordiske børnebog.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den nordiske børnebog - KopK

Få Den nordiske børnebog af Anette Øster som bog på dansk - 9788763844888 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
RELATEREDE BØGER
1947 - båd med bananer
Eine freie Frau: Erotische Novelle
Hotel Rosa (3) - Røde pølser
Elsker - elsker ikke?
Action på kontoret
Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektiv
Når børn og voksne reflekterer
Liv & levelse
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Nein. Et manifest.
Röda rummet
Nedrullede persienner