Jeg forsvinder i mørket eBook

Mtggamechangers.dk Jeg forsvinder i mørket Image

BESKRIVELSE

Jeg forsvinder i mørket er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Michelle McNamara. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Michelle McNamara bog online og også downloade det gratis!

Den sande historie om en kvindes jagt på den mareridtsagtige Golden State Killer.”Du vil være tavs for altid, og jeg forsvinder i mørket.”Sådan truer den uhyggelige voldtægtsmand og morder et af sine ofre, da han forlader hende. Han udvælger sine ofre omhyggeligt, overvåger dem og danner sig et præcist billede af deres vaner og deres hjem – og så pludseligt, midt om natten, står han i deres soveværelse og blænder dem med lyset fra en lommelygte. Efter han har begået sin forbrydelse, forsvinder han i mørket.Det er i midten af 1970’erne, at den såkaldte Golden State Killer begynder at hærge i Californien og sprede enorm skræk og rædsel. Det varer i 10 år, og han lader mange brutalt ødelagte liv bag sig. Trods massiv politiindsats lykkes det aldrig at komme på sporet af ham.Godt 20 år efter at The Golden State Killer synes opslugt af mørket, tager Michelle McNamara, en helt almindelig kvinde og journalist, jagten op.Hun interviewer overlevende ofre og vidner, pløjer sig igennem tusinder og atter tusinder af dokumenter og politirapporter og er utrættelig i sin jagt på oversete spor og ledetråde, der kan afsløre hans identitet og føre til hans pågribelse.Michelle McNamaras gennemresearchede bog er en rystende fortælling om en voldtægtsmand og morders koldblodige kynisme, om de dybe spor hans hærgen efterlader sig i de familier og boligområder, han har hjemsøgt. Det er en klog og indlevende skildring af de ofre, hvis liv han har ødelagt for altid. Og ikke mindst en stærk og medrivende skildring af en kvindes utrættelige passion: at opklare forbrydelserne, tvinge denne navnløse forbryder frem i lyset og bryde hans dæmoniske magt.Michelle McNamaras opsigtsvækkende bog udkom i USA den 27. februar 2018, og den 24. april blev The Golden State Killer endelig arresteret.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
21-11-2019
FORFATTER
Michelle McNamara
FILSTØRRELSE
3,93 MB

Jeg forsvinder i mørket - Hæftet | Biografier

"Du vil være tavs for altid, og jeg forsvinder i mørket." Sådan truer den uhyggelige voldtægtsmand og morder et af sine ofre, da han forlader hende. Han udvælger sine ofre omhyggeligt, overvåger dem og danner sig et præcist billede af deres vaner og deres hjem - og så pludseligt, midt om natten, står han i deres soveværelse og blænder dem med lyset fra en lommelygte.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Jeg forsvinder i mørket - Hæftet | Biografier

Køb Jeg Forsvinder I Mørket af Michelle Mcnamara - hurtig levering og lav pris. Én kvindes utrættelige jagt på Golden State Killer.Den sande histor...
RELATEREDE BØGER
Åsa og Åge siger Å
Blodets bånd #5: Heksekunst
Halløj på lejrskolen
Festskrift til Hans Viggo Godsk Pedersen
Villads fra Valby i 0.V
Vingeslag
Videnskab.dk #32 - 18-årige Grith forsker i kur mod Alzheimers i sin fritid
Tænkerier
Amor og Bacchus
Universets helte 3 - Den evige smertes tinde
Mestertyven Vips 1 -Det Forbandede Totem