Nisser i nød eBook

Mtggamechangers.dk Nisser i nød Image

BESKRIVELSE

Nisser i nød er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bodil El Jørgensen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Bodil El Jørgensen bog online og også downloade det gratis!

En gruppe nisser rejser fra det snedækkede Nisseland og til Det Lille Land, hvor det altid regner. Julen står for døren, men ikke alle er interesserede i at få ægte nisser til landet. Områdets rigeste mand, Skattemanden, er ikke spor begejstret og forsøger at få bugt med de stakkels nisser. Men de to børn Annemona og Rasmus beslutter sig for at hjælpe nisserne og lægger en snedig plan. Mon det nogensinde bliver rigtig jul?'Nisser i nød' spændende kalenderhistorie i 24 afsnit.Bodil El Jørgensen (f.1958) er en dansk børnebogsforfatter og cand.mag. i litteraturvidenskab. Bodil El Jørgensen er oprindelig født i København men flyttede til Herning som 11 årig, hvor hun tilbragte de næste 8 år af sin barndom, der enten foregik på ryggen af en hest eller med næsen i en spændende bog. Bodil El Jørgensen debuterede i 1996 med Totalt genial og har sidenhen udgivet flere børnebøger om alt fra aarhusianske krimimysterier til gyserhumoristisk heksejagt, frække nisser og restaurantfjollerier.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-12-2017
FORFATTER
Bodil El Jørgensen
FILSTØRRELSE
2,28 MB

nisser i nød, Af bodil el jørgensen. - dba.dk - Køb ...

"Nisser i nød" spillede i Glassalen i Tivoli i weekenderne fra den 27. november til den 19. december 2004. Den underholdende og farverige julemusical blev skrevet af Bodil El Jørgensen, Christian Dahlberg komponerede musikken og Troells Toya instruerede forestillingen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Nisser i nød af Bodil El Jørgensen

Nisser i nød. Af Bodil El Jørgensen (2009) Reservér. Nisserne fra Nisseland mister hele deres forråd af risengryn og må derfor drage mod Det Lille Land, hvor alle på nær Skattemanden glæder sig til besøget. Vil det lykkes for børnene Mus og Annemona at redde nisserne fra den evige nissesøvn og fra Skattemandens skumle planer?
RELATEREDE BØGER
Jesus og hans apostle
Størst af alt
Vilje af stål
Headhunterne
Unlikely Positions: A Yoga Journey around Britain
I want a horse
Grisha - pigen og mørkningen
A Native's Guide to Aalborg
Las llamas de la culpa - Dramatizado
Der er troldddom på din læbe