Forværelset eBook

Mtggamechangers.dk Forværelset Image

BESKRIVELSE

Forværelset er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Henrik Have. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Henrik Have bog online og også downloade det gratis!

Henrik Haves bøger generelt og bogen Forværelset i særdeleshed er en måde at tænke bogen som en rummelig totalitet på frem for afgrænsede digte eller værker. Bogen foregår mellem hænderne på læseren, og hvad, den enkelte læser så måtte have af erfaring for at håndtere materialet på, er på en gang underordnet og afgørende. Til trods for at digtene spreder sig frem for at samle sig, er Haves karakteristiske stemme og føring en opmærksom gestus til læseren. Nye læsere kan stå på her. Gamle læsere kan finde nye spor.Henrik Have stiller i digtsamlingen spørgsmål ved den kulturelle erindring og vores sproglige greb om verdenen, samt de værdier dette implicerer. Det tyvende århundredes undtagelsestilstand over dem alle, Holocaust, står som tidligere centralt for Haves digtning. Kulturel identitet og kollektiv erindring kortlægges, genforhandles og problematiseres konsekvent gennem Haves værk. Men ikke alene gennem et historisk perspektiv; samtiden inkluderes og paralleliseres gennem en tilsvarende kritik af statens orkestrering af magt og den kontrol, som griber ind i det enkelte menneske livsform.Det dystre Holocaust-motiv lader dog ikke bogen stå sort hen. Kaosset står lystfuldt frem i et sprogligt, barokt overskud med ordspil og en kynisk humor, som har sine paralleller i den jødiske kultur og mystik.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-03-2011
FORFATTER
Henrik Have
FILSTØRRELSE
9,93 MB

250.000 kroner: Portræt af tidligere borgmester Anker ...

Werner har tillige udsmykket forværelset til foredragssalen på Berlingske Tidende, udført plakater, bogillustrationer, skabt statuetten til teaterprisen Jeppe og modelleret Dirch-medaljen. Werner var medlem af Grønningen og deltog i udstillinger her, på Charlottenborg, Gl.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Sophia Lemitz´s, født Möller, erindringer som ...

Forværelset. Bent Røge Nielsen er ordførende mester i Sankt Martin logen, hvor han netop har holdt 25 års jubilæum. På væggen bag ham ses billeder af alle nuværende brødre, hvor den senest optagne hænger nederst til højre. Når en bror dør, bliver hans billede taget ned og alle de resterende rykket en tak til venstre.
RELATEREDE BØGER
STORE DYR: Delfin
Stiløvelser
Jomfrudans
Ud af skyggen
Syn og meninger. Krigen og de ny mennesker
Kærlighed og dæmoni
Supermarkedspoesi
Miss Lind und der Matrose
En elefant på værelset
Folkelige sundhedsopfattelser
Tinder Taksi - Erotik öykü
Når intellektuelle skal ud af en bil
Kørekort til kærligheden