Fødsel - tillid, ro & styrke eBook

Mtggamechangers.dk Fødsel - tillid, ro & styrke Image

BESKRIVELSE

Bogen Fødsel - tillid, ro & styrke blev skrevet den 17-04-2013 af forfatteren Pia Genet Rasmussen. Du kan læse bogen Fødsel - tillid, ro & styrke i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Pia Genet Rasmussen.

At føde et barn er en stor fysisk og mental præstation. du ville sikkert aldrig løbe et maraton uden at træne op til det først, og på samme måde er det en god idé at træne dig op til din fødsel.Denne træning handler i høj grad om at lære at bruge åndedrættet, afspænde kroppen samt at arbejde med den mentale indstilling til fødslen. Alt hvad der skaber ro og velvære i din krop og dit sind er med til at fremme fødslen. Du kan derfor i lige så høj grad se din træning som et velfortjent hvil og en aflastning af din gravide krop.FØDSEL - TILLID, RO & STYRKE hjælper dig med at træne alt det ovennævnte.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-04-2013
FORFATTER
Pia Genet Rasmussen
FILSTØRRELSE
7,62 MB

19 super råd til en god fødsel - Vores Børn - ALT.dk

Det har målbar og positiv indvirkning på din fødsel forløb, når du forbereder din graviditet og fødsel med et menneske du kender, har tillid til og som kontinuerligt støtter dig under hele forløbet. Den gode fødselsoplevelse kræver ro, tryghed, tillidsfuld omsorg, respekt og kontinuitet.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Maja Nusbaum;

Fødsel : tillid, ro & styrke (2013) Dansk . Ebog: Bliv en vinder : hvordan du får, hvad du vil have. Af Birgitte Hultberg (2015) Dansk . Lydbog (net): Styrk dit immunforsvar. Af Carsten Sommerskov (2019) Dansk . Ebog: Miranda's visdom. Af Carsten Sommerskov (2019) Dansk . Ebog:
RELATEREDE BØGER
The true victory
Uskyldig
Bologna
Styrke og svaghed
Verheißung - Oder Sessils geheime Geschichte
Den sidste olie
Binyretræthed
Livskunstens almanak
Fremtidsstarter
Du skylder et liv
Farvel til damphesten
Erkend din død, menneske
Den Lille Heks og Atju
Fantasi kan bli verklighet
Dukken der græd
Djævle-ungerne
Professionalisering - en grundbog
Kim og den gavmilde tyv
Fyyh ... Frække Frida