Mod til synlighed. 12 rollemodeller viser vejen eBook

Mtggamechangers.dk Mod til synlighed. 12 rollemodeller viser vejen Image

BESKRIVELSE

Mod til synlighed. 12 rollemodeller viser vejen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Else Marie Juhl Thomsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Else Marie Juhl Thomsen bog online og også downloade det gratis!

12 kendte kvinder tager her læseren i mesterlære og afdækker de evner og kompeten-cer, som succesrige kvinder har og beskriver, hvordan man som kvinde sætter spor og viser synlighed.De gør det fordi det er et faktum, at selv om kvinder efterhånden får de bedste uddannelser og udgør 47 procent af arbejdsstyrken, så udgør de stadig kun fire procent af landets topledere. Og kvinder er til dato kun repræsenteret i 11 procent af de børsnoterede selskabers bestyrelser.Hvorfor er det sådan? Er det, fordi kvinder ikke vil - eller kan - det der med at vise synlighed? Er det, fordi de ikke tør? Eller er det måske, fordi de ikke ved, hvordan man gør? Den undren fik bogens forfattere til at opsøge nogle kvinder, som har vist, at de har modet, for at spørge dem 'hvordan de gør, og hvordan de tør.'De 12 kvindelige mestre repræsenterer erhverv, kultur, sport og politik og har en aldersspredning fra 24 til 65 år:

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-08-2009
FORFATTER
Else Marie Juhl Thomsen
FILSTØRRELSE
9,13 MB

18 rollemodeller viser vejen til succes - DI

Skip to content. Roy12 Mods. HoneySelect mods are not usable in PlayHome, that includes Character mods. Please do not reupload and repost my mods without my permission.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

De 12 bedste billeder fra Lækkerier | Kvinder, Rollemodeller, Kashmir

Margrethe Saga og Ingrid Michalsen fra Næringsforeningen og WiB jobber med å øke kvinnelige beslutningstakere til nettverket Women in business. De ønsker kvinner både fra privat næringsliv og det offentlige velkommen til foreningen.
RELATEREDE BØGER
Gregor 4 - Gregor og det tavse varsel
FC Mezzi 1: Uus meeskond
Du har det i dig selv
Filosofi og etikk i barnehagen
Be a Football Player?
Bill og Ben ta'r kampen op
Nora Webster
Blå iris
Dansk mediehistorie 1880-1920 og 1920-1960
Naja Münster - En temmelig tosset telttur
Traumwelt Nr. 5: Ausgeflippt in Washington
Åens vogter
Overlevelse i en overmedicineret verden
Hvem kender Luna?
Bill & Ben - den truede by
Bordeaux & Surrounding Areas
Mellem to mænd
Bogen om Allergi
Lånad tid
Ulven fra Stepperne