Sille og hyggenisserne eBook

Mtggamechangers.dk Sille og hyggenisserne Image

BESKRIVELSE

Bogen Sille og hyggenisserne blev skrevet den 22-08-2016 af forfatteren Laila Lildballe Nebel. Du kan læse bogen Sille og hyggenisserne i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Laila Lildballe Nebel.

Hyggenisserne Sokkesand og Tylle bor i det gamle egetræ i Silles families have og skal helst ikke ses af menneskene, men det bliver de selvfølgelig alligevel. Det kniber dog for Sille at få hendes forældre til at tro på, at hun virkelig har set nisserne, og det gør ind imellem Sille rasende. Der bliver julehygget for alle pengene i Silles hjem – men så begynder tingene at gå galt!Julesneen smelter, Sokkesand bliver lukket inde i en papkasse, Sille får lungebetændelse, nissernes mad forsvinder på mystisk vis, Tylle bliver bortført og en fremmed hankat forsøger at æde Sokkesand!Silles bedste ven, Erik, hvis mor døde tidligere på året, må vist helt undvære julen i år, for hans far synes ikke, der er noget at fejre. Og hvad er der lige med Jokumsens Alt-Handel? Hvad skal det dog ende med? Bliver det overhovedet jul i år?”Sille og hyggenisserne” er indlæst som lydbog af Nan Rostocki 2016 for Lytteratur hos AV Forlaget

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-08-2016
FORFATTER
Laila Lildballe Nebel
FILSTØRRELSE
2,79 MB

Laila Lildballe Nebel | Arnold Busck

Hyggenisserne Sokkesand og Tylle bor i det gamle egetræ i Silles families have og skal helst ikke ses af menneskene, men det bliver de selvfølgelig alligevel. Det kniber dog for Sille at få hendes forældre til at tro på, at hun virkelig har set nisserne, og det gør indimellem Sille rasende.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hjem

69892 produkter fx → Shamanens Far Bog, Svend Tveskæg Bog, Sille Og Hyggenisserne Bog, Myrdet Piges Comeback Bog
RELATEREDE BØGER
AFA Vesteuropa frimærkekatalog A-G
YOLO - #You Only Live Once
Øl & mad - til hverdag og fest
Nådesløst opgør
W.I.T.C.H. - Krystalfuglene 1: Stenfalken
Frit flet
Brinnande kust del 2
South africa - Odyssey guide
Landscapes of Guernsey with Alderney, Sark and Herm: Car tour and walks
Et farligt spøgelse
Pankraz der Schmoller
Evidensbaseret sygepleje
Dream Maker: New York
Ormædt!
En lek med hjärtan
Niels Ebbesøns falk og andre fortælinger