De blindes hus eBook

Mtggamechangers.dk De blindes hus Image

BESKRIVELSE

Bogen De blindes hus blev skrevet den 17-10-2018 af forfatteren Gunnar Gunnarsson. Du kan læse bogen De blindes hus i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Gunnar Gunnarsson.

'Livet er så mangelund, ingen kender det. Kender du det? Nej, ikke jeg heller. Hverken hvad man har levet eller hvad der venter en ved man. Og det er godt således. Det er vel godt således.'Gunnar Gunnarsson tager os med til en lille købstad i Island ved Klettafjord. Vi kommer med ind i to blinde mænds hus og oplever deres dagligdag med alle dens sorger og glæder, udfordringer og berigelser på helt tæt hold.Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne 'Borgslægtens historie', 'Kirken på bjerget' og 'Svartfugl'. Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-10-2018
FORFATTER
Gunnar Gunnarsson
FILSTØRRELSE
4,99 MB

De blindes hus af Gunnar Gunnarsson som e-bog - Bogreolen.dk

Blindes Jul. 804 Synes godt om. Blindes Jul er et julehæfte, som sælges for at skaffe midler til socialt arbejde for blinde og svagtseende. Hele overskudet går til det lokale arbejde.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

De blindes land: noveller, Hæfte • Se priser (1 ...

Åbent Hus: Det er muligt at kontakte en af vores lokale afdelinger eller hovedafdelingen for besøg med rundvisning i vores håndværk. Der kan være forskellige varianter over et sådant besøg, så kontakt butikslederen i den butik der er nærmest dig/jer eller kontakt salgsteamet i hovedafdelingen.
RELATEREDE BØGER
Skyggekongen
Bæredygtig pædagogik og praksisudvikling
Heltens valg
Revisorhåndbogen
Han og hans næste
De Rensede
Inden vi blev jeres
De små monstre - en pige til Bob
Nordisk kriminalkrönika 1995
Le più belle fiabe di Hans Christian Andersen
Gurli Gris elsker ...
I största hemlighet